Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Doğa Sakın Sevme Beni Şarkı Sozu

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
20.404
Doğa Sakın Sevme Beni Şarkı Sozleri
Senin huznun benim mutluluğum olacaksa
Sozler başladığımız yerde duracaksa
Kalp verdiklerinin hesabını tutacaksa
Yok istemem sakın sevme beni
Senin kanununda aşkla olmek yasaksa
Gun gelip yureğin benide unutacaksa
Senden yadigar bir resim kalacaksa
Alışmalı, alışmalı
Yıkılıp yeniden kalkmaya
Kabullenip sana duşeni dunyaya bırakmaya
Yuklenip tum acılarını kendine yaslanmaya
Kimsesizliğin hesabını İstanbul`dan sormaya
Senin kanununda aşkla olmek yasaksa
Gun gelip yureğin benide unutacaksa
Senden yadigar bir resim kalacaksa
Alışmalı, alışmalı
Yıkılıp yeniden kalkmaya
Kabullenip sana duşeni dunyaya bırakmaya
Yuklenip tum acılarını kendine yaslanmaya
Kimsesizliğin hesabını İstanbul`dan sormaya

Bu şarkı sözleri oldukça dokunaklı ve duygusal bir içeriğe sahip. Şarkıda aşkın zorluklarına ve bir ilişkide yaşanan karmaşalara vurgu yapılıyor. İlişkiyi sürdürmenin zorluklarına rağmen, kendine saygı duyma ve içinde bulunulan durumu kabul etme üzerine bir mesaj veriliyor.

Şarkının genel teması ise aşkla ölmek ve kaybetmek arasındaki ince çizgiyi vurguluyor. Kişinin kendine saygı göstermesi ve kendi değerlerine sahip çıkması ön plana çıkıyor. Ayrıca yalnızlık ve acılarla yüzleşmekten korkmadan, yaşanan zorlukların üstesinden gelme üzerine odaklanıyor.

Şarkıya anlam katan ve dinleyiciye duygusal bir yolculuk yaşatan bu sözler, aşkın karmaşıklığını ve hayatın getirdiği zorlukları yansıtıyor. Dinleyicinin içsel düşüncelerine dokunan ve kendini bulmaya yönlendiren güçlü bir mesaj içeriyor.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri