Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

H

Dila Hanım Dizisi 9 Kasım Calan Şarkı Sozu

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
21.113
Dila Hanım Dizisi 9 Kasım Calan Şarkı
Dila Hanım Dizisi 9 Kasım Calan Şarkı Sozleri
Oyle ağırım ki kendime
Sen benden gittin gideli
Tenim kus olmuş tenime
Sen benden gittin gideli
Oyle bıkmışım ki kendimden
Kurudum duştum dalımdan
Sanki ruhum cıktı canımdan
Sen benden gittin gideli
Bir cefam var idi bin oldu
Aktı gozum yaşı sel oldu
Yaz baharım dondu kış oldu
Sen benden gittin gideli

Bu şarkı, içinde ayrılık acısını derinden hissettiren dokunaklı sözler barındırıyor. Şarkının duygusal yükü, ayrılığı yaşayan birinin içsel çalkantılarını ve yaşadığı boşluğu çok iyi yansıtıyor. Aynı zamanda aşkın verdiği acıları, özlemi ve kederi de işliyor.

Şarkının sözlerindeki "Oyle ağırım ki kendime, Sen benden gittin gideli" cümlesiyle başlayan kısımlar, yalnızlığın ve eksikliğin çaresizliğini vurguluyor. "Oyle bıkmışım ki kendimden, Kurudum duştum dalımdan" dizeleriyle ise kendi iç dünyasında yaşadığı değişimleri ve hüznü ifade ediyor.

Duygusal bir şekilde geçmişe dönüş yapıp "Bir cefam var idi bin oldu, Aktı gözüm yaşları sel oldu, Yaz baharım dondu kış oldu, Sen benden gittin gideli" sözleriyle acı dolu bir özlem ve boşluk hissi yansıtılıyor. Ayrılığın getirdiği zor anları, içsel yıkımı ve değişimi anlatan bu şarkı, dinleyenlere derin duygusal bir yolculuk yaşatabilir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri