Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

DİKKAT FORUMLARIMIZDAN DUYURULAR

Zeberus

Zeberus

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Credits
607
DİKKAT FORUMLARIMIZDAN DUYURULAR:
Merhaba https://forumsitesi.com.tr/ Formumuz bakım altına alınmıştır.!
Daha hızlı ve kalitemizden ödün vermeden yeni tasarımlar sunacagız gösterdiğiniz ilğiye teşekkür ederiz.Sevgiler...
@Zeberus @Max-Usa

Daha fazla bilgi veya sorusu olan @Max-Usa DM ile görüşebilir.

Lütfen yönetimcilerimiz konuyu önemle takip etsin.!

Görev yapan arkadaşlar sizlerden ricamız sky pee Dost gurubumuzu takip ediniz.Forumlarımız ile her türlü sorun gelişmeler problemler gibi konuları inceleyip cevap yazınız ...!
@Zeberus @Max-Usa

Görev yapan arkadaşlar sizlerden ricamız sky pee Dost gurubumuzu takip ediniz.Forumlarımız ile her türlü sorun gelişmeler problemler gibi konuları inceleyip cevap yazınız ...!
@Zeberus @Max-Usa
Hangi form ustam bu sky pee

@pino adresimiz bu buyur bekleriz sevgiler...
Not:Yalnızca burada görev alan arkadaşlar

Kusura bakma ustam ben form yazınca başka bir form daha var sandım chat gurubu oldugunu bilmiyordum ben sizi rahatsız etmiyeyim chat gurubunda

Merhaba ne demek '' rahatsılık'' Bu kabul edilemez! :Formumuzun sloganı belli : ''BİZ BİR AİLEYİZ''Yönetimdeki olan arkadaşlarım dahil ve sevgili üyelerimiz için burada varız.Sevgi ve saygı ortamında bir oluşum yaptık bu oluşumun ana tek unsuruda budur.
Sevgli üyelerimizde bu sebep ile okusun lütfen: burada yönetimde olan tüm arkadaşlarım hiç bir maddiyat düşünmeden zaman verip bilgilerini paylaşıma vermekteler.Hepsine içtenlikle teşekkür ederiz.
@Zeberus @Max-Usa

Forum Sitelerimizde Radyo Güncellemesi Yapılmıştır İyi Dinletiler Dileriz
14_05_2025_Forum_radio_upgr.jpg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri