Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Demet Sağıroğlu Hic Ozlemedinmi Şarkı Sozu

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
17.518
Demet Sağıroğlu Hic Ozlemedinmi Şarkı Sozleri
Unuturmuş unuturmuş gidenler
Anıları ortbas edip, silerler
Kim ağlamış kim inlemiş duşunmeden
Bir ruzgarın nefesiyle eserler
Sen hic ozlemedin mi beni
Ozlememişsin belli
Ozlemek sence neydi
Hic sevemedinmi beni
Sevemedin besbelli
Sevişmek sende neydi
Sen beni omzunun kıyısına
Gozunun karasına bana bana erittin
Sonmedi mi ateşin
Beni boyle kul ettin
Ben seni koynumun kuytusuna
Yatağımın soluna, adıma kabul ettim
Soyle bende bileyim
Niye bizi kul ettin
Alışırmış acısıyla kalanlar
Dertleriyle icten ice kanarlar
Kapılarda ayak sesi beklemekten
Ahı gitmiş vahı kalmış zamanlar
Sen hic ozlemedin mi beni
Ozlememişsin belli
Ozlemek sence neydi
Hic sevemedinmi beni
Sevemedin besbelli
Sevişmek sende neydi
Sen beni omzunun kıyısına
Gozunun karasına bana bana erittin
Sonmedi mi ateşin
Beni boyle kul ettin
Ben seni koynumun kuytusuna
Yatağımın soluna, adıma kabul ettim
Soyle ben de bileyim
Niye bizi kul ettin

Demet Sağıroğlu'nun "Hiç Özlemedin mi" şarkısının sözleri oldukça duygusal ve içten bir şekilde aşk ve ayrılık temalarını ele alıyor. Şarkıda geçen sözlerde anlatılan duygular şu şekilde özetlenebilir:

- Gidenlerin unutulup unutulmadığı, anıların silinip silinmediği sorgulanıyor. Bu durumda geride kalan kişinin duygusal acıları ve boşluğu ifade ediliyor.

- Şarkıda özlem ve sevgi kavramları üzerinde duruluyor. "Ozlememişsin belli, Ozlemek sence neydi" gibi cümlelerle duygusal bir kopukluk ve yalnızlık hissi vurgulanıyor.

- Sevginin derinliği ve önemi üzerine de şarkıda duruluyor. "Hic sevemedinmi beni, Sevemedin besbelli, Sevişmek sende neydi" gibi sözlerle karşı tarafın hissettiklerinin yetersiz olduğu belirtiliyor.

- Ayrılığın yarattığı acının ve eksikliğin altı çiziliyor. Geride kalan kişinin yalnızlığı ve özleminin şarkı boyunca vurgulanması dikkat çekiyor.

- İkinci bölümde de aynı temalar devam ediyor. "Alışırmış acısıyla kalanlar, Dertleriyle icten ice kanarlar" gibi sözlerle duygusal acı ve yalnızlık teması pekiştiriliyor.

Genel olarak "Hiç Özlemedin mi" şarkısı aşkın derinliklerine inen, duygusal bir yolculuğa çıkaran ve özlemin, ayrılığın ve yalnızlığın insanı nasıl etkilediğini anlatan dokunaklı bir eser olarak karşımıza çıkıyor.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri