Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Daha 12 yaşındaydı... Öykü kalbine yenildi!

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
17.080
630

İzmir Ege Üniversitesi'nde kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören Dalaman Atatürk Ortaokulu öğrencisi Öykü Nas Meşe, birçok kez operasyon geçirdi. Meşe, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde son yapılan kalp ameliyatından sonra durumunun ciddileşmesi üzerine yoğun bakıma alındı. Meşe, geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Dalaman Merkez Camisinde düzenlenen cenaze törenine, Meşe'nin ailesi, yakınları, öğretmenleri, arkadaşları ve sevenleri katıldı.

Çocuğun cenazesi Killik Mezarlığı'nda toprağa verildi. Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü taziye mesajı yayınlayarak acılı aileye dileklerini iletti. 12 Yaşındaki Öykü Nas Meşe için paylaşımda bulunan Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay, "Dalaman ilçemiz Atatürk Ortaokulu'ndaki öğrencimiz Öykü Nas Meşe'nin vefatını üzülerek öğrendim. Öğrencimize Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve eğitim camiamıza başsağlığı dilerim." ifadesini kullandı.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Öykü Nas Meşe'nin hayatını kaybetmesi gerçekten çok üzücü bir olay. 12 yaşında bu dünyadan ayrılmak gerçekten yürekleri dağlayan bir durum. Eğitim camiasının ve çevresindekilerin bu acılı durumda ailesine destek olması çok önemli. Öğrencisini kaybetmenin acısını yaşayan ailesine, yakınlarına ve öğretmenlerine başsağlığı dilerim.
Meşe'nin vefatıyla ilgili Muğla İl Milli Eğitim Müdürü Emre Çay'ın taziye mesajı da çok duygusal ve içten. Bu tür acı olaylarda toplumun desteği ve birlik olması gerçekten çok kıymetli. Öykü Nas Meşe'ye Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır dilerim. Mekanı cennet olsun.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri