Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çökertme Kebabı

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Çökertme Kebabı Tanımı İçin Materyaller
300 gr kıyma
1 adet soğan
1 tutam maydanoz
1 kase yoğurt
5 6 adet iri patates
2 dis sarımsak
2 3 iri domates rendelenecek
Kekik
Tuz
Pul biber

Çökertme Kebabı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle ise kıymayı yada etimizi pişirerek başlıyoruz.
Suyunu çekince yağ ile doğranmış soğanları ekliyoruz ve kızartıyoruz.
Biraz kavrulduktan sonra üzerine rendelenmiş domatesleri ekliyoruz.
O pişerken patatesleri kibrit çöpü üzere ince ince kesip tuzla kızartıyoruz.
Pişen etin üzerine kekik, tuz, pulbiber atıp, en son maydanozu ekliyoruz.
En alta patatesleri diziyoruz. Üzerine sarımsakladığımız yoğurdumuzu döküyoruz.
En üstte tavadaki etimizi dökerek yemeye hazır hale getiriyoruz. Afiyet olsun
Çökertme Kebabı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

  • Geniş / Dar görünüm

    Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

    Kenar çubuğunu kapat

    Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

    Sabit kenar çubuğu

    Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

    Köşe kıvrımlarını kapat

    Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

  • Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri