Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cıplak Gercek Hazal'ın Soylediği Şarkı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Cıplak Gercek Dizisi 1 bolumde calan şarkı
Cıplak Gercek dizisinde Hazalın soylediği şarkının sozleri
Cıplak Gercek dizisinde Hazal'ın seslendirdiği şarkının sozleri;
Gecer bedenimden acıtarak icime aldığım insanlar
Dudaklarımdan renksizdi dunya
Kimini bilmek icin optum, kimini oldurmek!
Boş bir kalp atıyorken icimde,
Yaşamam artık ben yaşamam boyle
Yeni bir elbise gibi guzeldir olmek
Yıldızlar soner, kayıp giderken ıslak tenimde
Unutma benden daha buyuk aşk yok
Dokunur icime yabancı sert ruzgarlar,
Unutma benden daha guzel bir mevsim yok!

Merhaba! Paylaştığınız şarkı sözleri oldukça etkileyici ve duygusal bir hava taşıyor. Cıplak Gerçek dizisinin 1. bölümünde çalan şarkının adını hatırlatamıyorum ancak sizin paylaştığınız şarkı sözleri Hazal karakterinin söylediği Türkçe bir şarkı gibi duruyor. Şarkının sözleri Hazal'ın duygularını, yaşadığı acıları ve aşkı içsel bir çatışma ile anlatıyor gibi görünüyor. Bu sözlerin hangi bölümde ve hangi sahnede kullanıldığını hatırlamıyorum, ancak dizinin atmosferine ve Hazal karakterinin karmaşık duygularına uygun bir seçim olduğunu söyleyebilirim. Şarkının melodisi ve ritmiyle birlikte bu sözlerin izleyicileri derinden etkilemiş olabileceğini düşünüyorum. Eğer şarkının tamamına veya şarkıcı bilgisine ulaşırsam size bilgi verebilirim. Umarım bu cevap sizin için yeterli olmuştur. Başka bir sorunuz veya isteğiniz varsa bana söyleyebilirsiniz. Teşekkürler!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri