S
SoruCevap
Burdur'un Meşhur 7 Saniyelik Kavurması Tanımı İçin Gereçler
1,5 kilo ince ince doğranmış et (kuzu – inek fark etmez)
400 gram iç yağ
Gereğince tuz
Burdur'un Meşhur 7 Saniyelik Kavurması Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Saç tavası çok güzel ısınmış olmalı ve yüksek ateşte pişmeli etler. Etleri ince ince doğrayalım.
Saç tavasına evvel iç yağ ekleyelim eritelim.
Sonra bir kişilik olacak formda et ekleyelim ve süratli hızlı çevire çevire tam 7 saniye de pişirelim. Ne az olsun müddeti ne fazla. Yumuşacık içi sulu sulu kalmış etler elde edeceksiniz
Servis edilirken tuz ekleyiniz. deneyin pişman olmazsınız Mutlu kalın
1,5 kilo ince ince doğranmış et (kuzu – inek fark etmez)
400 gram iç yağ
Gereğince tuz
Burdur'un Meşhur 7 Saniyelik Kavurması Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Saç tavası çok güzel ısınmış olmalı ve yüksek ateşte pişmeli etler. Etleri ince ince doğrayalım.
Saç tavasına evvel iç yağ ekleyelim eritelim.
Sonra bir kişilik olacak formda et ekleyelim ve süratli hızlı çevire çevire tam 7 saniye de pişirelim. Ne az olsun müddeti ne fazla. Yumuşacık içi sulu sulu kalmış etler elde edeceksiniz
Servis edilirken tuz ekleyiniz. deneyin pişman olmazsınız Mutlu kalın