Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu Akşam Gun Batarken Gel Şarkı Sozu

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
18.527
Bu Akşam Gun Batarken Gel Şarkısının Sozleri
Bu akşam gun batarken gel
Bu akşam gun batarken gel
Sakın gec kalma erken gel
Tahammul kalmadı artık
Tahammul kalmadı artık
Sakın gec kalma erken gell
Aman gec kalma erken gel
Cefa etme bana mahım
Cefa etme bana mahım
Sonra tutar seni ahım
Sonra tutar seni ahım
Uzme beni şivekarım
Uzme beni şivekarım
Aman gec kalmaaa erken gelll

Bu şarkı sözü derin bir özlem ve bekleyiş duygusuyla dolu gibi görünüyor. Şarkının her dizesinde bir çağrı ve uyarı var. Şarkının anlatmaya çalıştığı hikaye, bir sevgiliye ya da özlem duyulan bir kişiye hitaben yazılmış gibi hissettiriyor. İsyan ve sabırsızlık ifadeleriyle dolu olan sözler, bekleyen kişinin artık dayanamadığını ve sevdiği kişinin gelmesini istediğini vurguluyor.

Erdem İren'in yorumuyla "Bu Akşam Gun Batarken Gel" şarkısı, duygusal bir derinliğe sahip gibi görünüyor. Şarkının sözleri, sevdiği kişinin acele etmesini ve bekleyen kişiye acı çektirmemesini söylüyor. Ayrıca, "uzme beni şivekarım" ifadesiyle de bekleyen kişinin artık dayanma gücü kalmadığını ve sevdiği kişinin nedeni olmaktan vazgeçmesi gerektiğini ifade ediyor.

Bu şarkı, aşkın, özlemin ve bekleyişin karmaşıklığını ve insanların duygusal sınırlarını zorlayan yanlarını yansıtan güçlü bir mesaj içeriyor. Müziği ve sözleriyle dinleyenlere derin duygular hissettirebilecek etkileyici bir şarkı gibi görünüyor.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri