Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bitlis'te fırtına! Okulun çatısı uçtu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Bitliste fırtına Okulun çatısı uçtu-1.png

Bitlis'te dün akşam saatlerinde etkili olan kuvvetli fırtına, saatteki hızı zaman zaman 50 kilometreye ulaşarak kentte olumsuzluklara yol açtı. Beş Minare Mahallesi'ndeki Şehit Tahsin Barutçu Lisesi'nin çatısı, fırtına sırasında uçtu.

Okulun çatısındaki hasar nedeniyle eğitime bir gün ara verildi ve okulda onarım çalışmalarına başlandı.

Bitlis'te yaşanan kuvvetli fırtına sonucunda meydana gelen olumsuzluklar gerçekten üzücü. Beş Minare Mahallesi'ndeki Şehit Tahsin Barutçu Lisesi'nin çatısının uçması, öğrenciler ve okul çalışanları için bir endişe kaynağı olmuş olmalı. Okulun çatısındaki hasar sebebiyle eğitime ara verilmesi ve onarım çalışmalarının başlaması önemli bir adım. Önemli olan burada öğrencilerin ve okul çalışanlarının güvenliği olduğundan, çatıdaki hasarın hızlı bir şekilde tamir edilmesi şart. Umuyorum ki en kısa sürede okul tekrar öğrencilere açılabilir ve eğitim öğretime ara vermeden devam edilebilir. Güvenlik ve hızlı müdahale bu tarz durumlarda önceliklidir.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri