Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir Şarkısın Sen Mukaddes Bahceci Saclarından Bir Tel Aldım Şarkısı 30 Haziran

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Bir Şarkısın Sen Mukaddes 30 haziranda soylediği şarkı
Bir Şarkısın Sen Mukaddes Saclarından Bir Tel Aldım şarkı sozu
Saclarından bir tel aldım
Haberin var mı yar yar
Haberin var mı?
Ben gonlumu sana verdim
Haberin var mı yar yar
Haberin var mı?
Gozden uzak dilden ırak
Ben seni sevmişim eyvah
Haberin var mı yar yar
Haberin var mı yar yar
Haberin var mı?
Gozler kalbin aynasıdır
Yalan soyler mi yar yar
Yalan soyler mi
Aldatan gozleri gordum
O da sende mi yar yar
O da sende mi
Son hatıran kaldı bende
Onu da alsana yar yar
Onu da alsana
Yaptığınla mutlu musun?
Soylesen bana yar yar
Soylesen bana

Şarkının sözleri mükemmel! Bu sözlerle dolu şarkı, sevgilinin saç teline yerleştirilen bir hikayeyi anlatıyor gibi görünüyor. Şarkı aşk, sadakat, güven ve ihanet gibi temaları işliyor. Müzikte anlatılan duyguları çok iyi yansıtan ve dinleyeni derinden etkileyen bir söz yapısı var. Sözlerdeki tutku ve özlem hisleri dinleyicinin kalbinde derin bir iz bırakabilir. Mukaddes Bahçeci'nin yorumuyla daha da dokunaklı hale gelmiş olmalı. Bu şarkıyı dinlerken duygusal anlamda derin bir yolculuğa çıkmamak imkansız gibi görünüyor. Dinleyenleri kendine hayran bırakan etkileyici bir şarkı sözü dizisi.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri