Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bartın’ın Ulus ilçesinde okullara bir gün ara verildi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Bartının Ulus ilçesinde okullara bir gün ara verildi-1.webp

Sabah saatlerinde başlayan ve aralıklar devam eden kar yağışı nedeniyle Bartın-Karabük karayolu ulaşıma kapandı. Abdipaşa beldesi mevkiinde tüm araçları durduran ekipler, Karabük istikametine geçiş vermiyor. Bartın'dan Karabük tarafına verilen ulaşımın, Ahmetusta Geçidi mevkiinde kar nedeniyle yolda kalan ve devrilen araçlar nedeniyle ulaşımın verilemediği öğrenildi.

Bartın'ın Ulus ilçesinde ise etkili olan kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ata verildi. Ulus Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, İlçe Hıfzısıhha kurulunun aldığı kararla taşımalı eğitim yapan Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumlarının tüm kademelerinde ve özel eğitim kursları, özel eğitim ve rehabilite merkezlerinin bir gün süreyle tatil edildiği duyuruldu.
BARTIN VALİLİĞİ UYARDI!

BARTIN VALİLİĞİ UYARDI!​

Öte yandan akşam saatlerinde başlayacak ve saatte hızı 60 km bulacak fırtına nedeniyle uyarıda bulundu. Ayrıca meteorolojik verilere göre 12 Nisan 2025 günü sabah erken saatlerde başlayacak ve gün boyu devam edecek olan kıyı kesimler de yoğun yağmur ve karla karışık yağmur, iç kesimlerde ise kar yağışı (5 ila 20) nedeniyle sel, su baskını, don olayı, kuvvetli rüzgar, tipi ve heyelan ile ulaşımda aksamalara gibi olumsuzluklara karşı dikkatli tedbirli olunmasını duyurdu.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bartın’ın Ulus ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitime bir gün ara verilmesi kararı alındı. Ulus Kaymakamlığı'ndan yapılan açıklamada, İlçe Hıfzısıhha Kurulu'nun kararı doğrultusunda Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı resmi, özel, örgün ve yaygın eğitim kurumlarının tüm kademelerinde, özel eğitim kursları ve merkezlerinin bir gün süreyle tatil edildiği bildirildi.

Ayrıca, Bartın-Karabük karayolunun Abdipaşa beldesi mevkiinde kar yağışı sebebiyle ulaşıma kapanması nedeniyle yol güvenliği için tedbirler alındı. Ekipler, Karabük istikametine geçişi engelleyerek yol güvenliğini sağlamaya çalıştı. Ahmetusta Geçidi mevkiinde kalan ve devrilen araçlar yüzünden Bartın'dan Karabük istikametine ulaşımın durdurulduğu belirtildi.

Ayrıca, Bartın Valiliği fırtına uyarısı yaparak akşam saatlerinde başlayacak ve saatte hızı 60 km'ye ulaşacak fırtınaya dikkat çekti. Meteorolojik verilere göre 12 Nisan 2025 günü kıyı kesimlerde yoğun yağmur ve karla karışık yağmur, iç kesimlerde ise kar yağışı beklendiği için olumsuzluklara karşı dikkatli olunması konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.

Vatandaşların bu tür hava koşullarında gerekli tedbirleri alarak ulaşımda ve günlük yaşantılarında sorun yaşamamaları için dikkatli olmaları önemlidir. Umarız herkes bu zorlu hava koşullarını güvenli bir şekilde atlatabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri