Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bakan Tekin: Türkiye'de eğitim kalitesi son 20 yılda önemli ölçüde arttı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Bakan Tekin Türkiyede eğitim kalitesi son 20 yılda önemli ölçüde arttı-1.webp

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Çorum Valiliğinde düzenlenen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'nın ardından düzenlediği basın toplantısında, Türk Polis Teşkilatının 180'inci kuruluş yıl dönümünü kutladı.
İş insanı Üzeyir Şahin ve eşi Belma Şahin tarafından kanser hastalığından 2023'te 19 yaşında vefat eden kızları Selin Şahin'in adını yaşatmak amacıyla yaptırılan Selin Şahin Ortaokulu'nun açılış töreni için kente geldiğini belirten Tekin, burada verimli görüşmeler ve toplantılar yaptıklarını söyledi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Çorum Valiliğinde düzenlenen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısı'nın ardından düzenlediği basın toplantısında Türk Polis Teşkilatının 180. kuruluş yıl dönümünü kutladı ve ayrıca iş insanı Üzeyir Şahin ve eşi Belma Şahin tarafından kanser hastalığından 2023'te 19 yaşında vefat eden kızları Selin Şahin'in adını yaşatmak amacıyla yaptırılan Selin Şahin Ortaokulu'nun açılış töreni için kente geldiğini belirtti.

Bu tür örnek yatırımlar eğitim sektöründe çok değerli ve güzel bir katkıdır. Eğitimin kalitesini artırmak ve gençlerimizin daha iyi bir eğitim almasını sağlamak ülke geleceği için büyük önem taşımaktadır. Böyle duyarlı iş insanlarının destekleriyle yapılan okullar, gençlerimizin daha iyi şartlarda eğitim almalarına olanak tanıyarak onların geleceğe daha umutla bakmalarını sağlayabilir.

Bakan Tekin'in verimli görüşmeler ve toplantılar yaptıklarını belirtmesi, eğitimdeki gelişmeler ve iyileştirmelerin devam ettiğini gösteriyor. Eğitim alanındaki her türlü gayret ve destek, Türkiye'nin geleceği için önemli bir adımdır.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri