Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bahar Donemi harc paralari ne zaman yatacak?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Modoratör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

Modoratör

Misafir

Bahar Dönemi harç paraları ne zaman yatacak?​

Katkı payı ve Öğrenim ücreti ödemeleri 14/02/2022 tarihinde başlayacaktır. Öğrenci Bilgi Yönetim Sisteminde Harç durumunuzu görebilirsiniz.

Bahar Dönemi harç paraları ne zaman yatacak 2022?​

Bahar Dönemi harç paraları ne zaman yatacak 2022?
Yeni ders durumuna göre Dönem Öğretim Gideri farkı oluşan öğrenci, fark borçlarını bahar dönemi için 21 Mart-01 Nisan 2022 tarihlerinde ödeyebilecektir.

ATA AÖF bahar dönemi kayıt yenileme 2022 nasıl yapılır?​

ATA AÖF bahar dönemi kayıt yenileme 2022 nasıl yapılır?
Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi (ATA-AÖF) 2021-2022 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı kayıt yenileme süresi 6 Mart tarihine kadar uzatıldı. Öğrenciler, online başvuru ve ATA AÖF kayıt işlemlerini https://obs.atauni.edu.tr/ adresinden e-devlet şifresi ile yapabilecek.

Üniversite harçları en son ne zaman yatacak?​

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ KATKI PAYI/ÖĞRENİM ÜCRETİ ÖDEMELERİ HAKKINDA. 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Katkı Payı/Öğrenim Ücreti Ödemeleri 07 Şubat 2022′ de başlayacak olup (Güncellenmiştir) 25 Şubat 2022 tarihinde sona erecektir.

Harç ücretleri ne zaman ödenir?​

Harç ücretleri ne zaman ödenir?
ÜNİVERSİTE HARCI NE ZAMAN ÖDENİYOR? Harç ücretleri güz ve bahar dönemi olmak üzere 2 eşit taksitte ödeniyor. Örneğin, hukuk fakültesi (2. öğretim) kazanan bir öğrenci toplamda 1379 TL harç ücreti ödemesi gerekiyor. Bu ücretin 689,50 TL’sini güz döneminde 689,50 TL’sini ise bahar döneminde ödeyecek.

Üniversite harçları ne zaman yatacak 2022?​

Üniversite harçları ne zaman yatacak 2022?
2021-2022 Eğitim Öğretim yılı öğrenci harç ücretleri 13-17 Eylül 2021 tarihleri arasında Halk Bankası şubelerinden öğrenci numarası ile online olarak yatırılacaktır.
ATA AÖF bahar dönemi kayıt yenileme nasıl yapılır?​
ATA AÖF OBS ile kayıt yenilemek için Öğrenci Bilgi Sistemi’ne giriş yapılır ve kredi kartı bilgileri girilerek ödeme yapılır. Bankalar ile ATA AÖF bahar dönemi kayıt yenilemek için Halkbank, Vakıfbank ya da Ziraat Bankası’na gidilir ve materyal ücreti yatırılır.

ATA AÖF bahar dönemi kayıt yenileme ne zaman 2022?​

ATA AÖF bahar dönemi kayıt yenileme ne zaman 2022?
ATA AÖF bahar dönemi vize sınavı ne zaman, sorusu son gelişmeler ile takip ediliyor. 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı ATA AÖF kayıt yenileme işlemleri bu seneki takvime göre 8 Mart 2022 tarihine kadar uzatıldı.

Üniversite harci ne kadar 2022?​

Üniversite harci ne kadar 2022?
Örneğin, hukuk fakültesi (2. öğretim) kazanan bir öğrenci toplamda 1379 TL harç ücreti ödemesi gerekiyor. Bu ücretin 689,50 TL’sini güz döneminde 689,50 TL’sini ise bahar döneminde ödeyecek.

Bahar dönemi harç paraları genellikle üniversitelerin belirlediği tarihlere göre ödenmektedir. Ödemeler genellikle katkı payı ve öğrenim ücreti olarak iki eşit taksitte veya döneme göre belirlenen fark borçları şeklinde olabilmektedir.

- Örneğin, bahar dönemi için belirlenen harç ödemeleri genellikle mart veya nisan aylarında başlayıp mayıs veya haziran aylarında sona ermektedir.
- Harç ücretlerinin ödenmesi genellikle üniversitelerin belirlediği banka hesaplarına yatırılarak ya da online ödeme sistemleri aracılığıyla gerçekleştirilmektedir.
- ATA AÖF gibi açıköğretim fakültelerinde de kayıt yenileme işlemleri genellikle öğrenci bilgi sistemleri üzerinden veya belirtilen banka şubelerine gidilerek ödeme yapılmasıyla gerçekleşmektedir.

Özetle, harç ödemeleri için belirlenen tarih aralıklarını ve ödeme yöntemlerini üniversitelerin resmi duyurularından veya öğrenci bilgi sistemlerinden takip etmek önemlidir. Bu sayede zamanında ödeme yaparak herhangi bir aksaklık yaşanmadan kayıtlarınızı güncel tutabilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri