AWOX hangi firmaya ait?
Awox; dayanıklı tüketim ve tüketici elektroniği sektöründe üretim, pazarlama ve satış sonrası destek hizmetiyle faaliyet göstermektedir. Awox kimin diye merak edenler için belirtelim Awox, Can Holding Şirketler Grubu’nun elektronik ve küçük ev aletleri alanındaki markasıdır.AWOX yerli mi?
AWOX yerli mi?Awox bir Can Holding kuruluşudur. — Dayanıklı tüketim ve tüketici elektroniği sektörlerinde üretim, pazarlama ve satış sonrası destek hizmetleriyle faaliyet gösteren Awox yaklaşık 3.500 çalışanı ile merkezi Türkiye olmakla birlikte dünya çapında toplam 6 tane üretim tesisine sahiptir.
AWOX ne demek Açlık Oyunları?
suzanne collins’in the hunger games adlı kitap serisinde adları geçen dilsiz kölelere verilen isim. capitol’ün zalimliğine kurban gitmiş olan kişilerdir.AXEN TV hangi markanın yan ürünü?
AXEN TV hangi markanın yan ürünü?Axen TV Sunny Markasının alt marka ürünlerinden bir tanesidir. Sunny markası Atmaca Elektronik A.Ş. Firmasına ait bir markadır. Bu firmanın Türkiye’de vergi rekortmeni listesine ismini yazdırdığını özellikle vurgulamak isterim.
Nordmende TV hangi markanın yan ürünü?
Nordmende markası KAL Grubu tarafından, Eylül 2008 yılında İrlanda’da yeniden hizmete girdi. 1970’li ve 1980’li yıllarda İrlanda’da üretim yapan ve başarılı bir dönem geçiren Nordmende İrlanda’da geçmişte kazandığı saygınlığına güvenerek yeniden beyaz eşya ürünleri üretmeye başlamıştır.Saba kimin?
Saba kimin?Saba, 2020 yılında Mehmet Atmaca tarafından kurulan Ma Elektronik A.Ş. bünyesinde üretilen 4K, Ultra HD, Smart TV led televizyonlar markasıdır.
AXEN TV servisi kim?
Her konuda teknik destek almanız mümkündür. Axen müşteri hizmetleri telefon numarası 0850 886 80 80. Bu numarayı arayarak yukarıda yazan tüm konular hakkında destek alabilirsiniz.AXEN TV nasıl bir marka?
AXEN TV nasıl bir marka?Ancak genel kullanıcı düzeyinde incelendiğinde markalaşmamış olması ve uzun vadede çıkabilecek garanti, servis sorunları ve müşteri temsilcisine ulaşım sorunları yönünden insanlar biraz uzak durmaktadır. Sonuç! Eğer bütçeniz kısıtlıysa Axen marka bir TV almanızda sakınca yok.
Nordmende TV kaliteli mi?
Ürün beklentimin üzerinde çıktı, görüntü kalitesi,Ses kalitesi,hızı falan çok iyi,Smart kanalları takılmadan çok hızlı açıyor,Nordmende’yi eski marka oldugu icin tercih ettim iyiki etmişim ben beğendim herkese tavsiye ederim,diğer markalara çok para vermeye gerek yok,düşünmeden alın derim.Nordmende Türkiye’de kim üretiyor?
Nordmende Türkiye’de kim üretiyor?Profilo bu girişimi ile “yılların tecrübesine, bugünün teknolojisine” sahip NordMende TV’leri tüketicileri ile buluşturuyor! 8 ayrı modelle tüketicilerin beğenisine sunulan NordMende TV’lerin 7 ayrı dil seçeneği, ebeveyn kontrolü, zamanlayıcı ve otomatik kapatma gibi özellikleri de bulunuyor.
Saba marka ne zaman kuruldu?
Saab 1947 yılında İsveç’te kurulmuştur.Telefunkeni kim üretiyor?
Telefunkeni kim üretiyor?– Tüm Telefunken ürünleri Vestel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. garantisi altında olup,Yetkili servisleri tarafından 3 yıl garanti hizmeti verilmektedir. – Telefunken markası Vestel Elektronik A.Ş. tarafından Avrupa ülkeleri için özel üretilmektedir.
Awox kimin diye merak edenler için belirtelim Awox, Can Holding Şirketler Grubu’nun elektronik ve küçük ev aletleri alanındaki markasıdır. Böylece Awox ne malı sorusuna da yerli malı cevabı verilebilir.
Saba marka kime ait?
QUAX TV hangi markanın yan ürünü?
QUAX TV hangi markanın yan ürünü?Üreticisi Awox’tur, model ismi Quax’tır.
Toshiba kime ait?
Toshiba Corporation, çokuluslu yapıya sahip olan bir Japon üretim şirketi niteliğine sahiptir. Toshiba’nın genel merkezi Tokyo’dadır. Japonya’da yer alan bu firma tüketici ürünleri ile elektronik cihazlar ve bu cihazların parçaları konusunda dünya üzerinde bulunan sayılı markalarından birisidir.Nordmende hangi ülkenin ürünü?
Nordmende hangi ülkenin ürünü?Nordmende, 1980 yılında Technicolor SA bünyesine geçen tüketici elektroniği markasıdır. Nordmende markası altında İtalya, İrlanda ve Kuzey İrlanda’da beyaz eşya üretimleri yapılmaktadır.