S
SoruCevap
Avakadolu Peynirli Omlet Tanımı İçin Malzemeler
2 büyük uzunluk yumurta
Yarım avakado
1 tatlı kaşığı tereyağ
50 gr beyaz peynir
1-2 dilim kapya biber
Tuz
Karabiber
Maydanoz
Avakadolu Peynirli Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yarım avakodo ve peynir küp küp doğranır.
İki yumurta tuz ve biberi atılıp güzelce çırpılır.
Tereyağ tavada eritilir.
Üzerine yumurta dökülür, 15-20 saniye kadar.
Omletin pişmesi beklenir yarı kısmına peynir avakado kırmızı biber döşenir.
Bu sırada pişen omlet yarı açık formda ikiye kapanır.
Maydanoz ile süslenip servis yapılır.Afiyet olsun ️
Avakadolu Peynirli Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 büyük uzunluk yumurta
Yarım avakado
1 tatlı kaşığı tereyağ
50 gr beyaz peynir
1-2 dilim kapya biber
Tuz
Karabiber
Maydanoz
Avakadolu Peynirli Omlet Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yarım avakodo ve peynir küp küp doğranır.
İki yumurta tuz ve biberi atılıp güzelce çırpılır.
Tereyağ tavada eritilir.
Üzerine yumurta dökülür, 15-20 saniye kadar.
Omletin pişmesi beklenir yarı kısmına peynir avakado kırmızı biber döşenir.
Bu sırada pişen omlet yarı açık formda ikiye kapanır.
Maydanoz ile süslenip servis yapılır.Afiyet olsun ️
Avakadolu Peynirli Omlet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı