Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Astsubay sozlesmesi kac yil 2021?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Modoratör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

Modoratör

Misafir

Astsubay sözleşmesi kaç yıl 2021?​

4678 Sayılı TSK İstihdam Edilecek Sözleşmeli Subay ve Astsubaylar Hakkında Kanunun 10. maddesi uyarınca; sözleşmeli subay ve astsubayların sözleşme süreleri; üç yıldan az ve dokuz yıldan fazla olamaz ve bu kanun kapsamında belirlenen şartları taşıyanların talepleri halinde sözleşmeleri yenilenebilir.

2021 ASEM alımları ne zaman?​

16 Ağustos 2021’dir.
Jandarma astsubay kaç lira maaş alır?​
JANDARMA ASTSUBAY MAAŞI 2021 2021 yılı jandarma astsubay maaşları 6 bin 800 TL civarındadır fakat göreve bu ücret görev süresine göre değişkenlik gösterir. Göreve yeni başlayan astsubayın maaşı 5 bin 500 TL civarında belirlenirken, kıdemli astsubayların maaşları 2021 ise 7 bin TL’ye kadar yükselir.

Jandarma başvuruları ne zaman?​

Jandarma başvuruları ne zaman?
JANDARMA UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR? Uzman erbaş başvurular, https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresinde ”Personel/öğrenci alım başvuruları ve sonuçları” kısmından 01-10 Ekim 2021 (saat 23.59’a kadar) tarihleri arasında başvuru formunun doldurulması suretiyle yapılacaktır.

Bayan astsubay başvuruları ne zaman?​

Bayan astsubay başvuruları ne zaman?
Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığında eğitim-öğretim görecek, Jandarma Genel Komutanlığının muvazzaf/sözleşmeli (erkek/kadın) Astsubay ve Sahil Güvenlik Komutanlığının sözleşmeli (erkek/kadın) Astsubay ihtiyacını karşılamak amacıyla başvurular 15- 28 Mart 2021 tarihleri arasında internet üzerinden …

SUEM kaç yıl?​

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Subay Eğitim Merkezinde (SUEM) uygulanan eğitim/öğretim programının safhaları nelerdir? Kayıt kabul, intibak eğitimi, temel eğitim, komando ve iç güvenlik eğitimi, staj, akademik eğitim, kolluk uygulaması eğitimi safhaları olmak üzere 2 yıl eğitim/öğretim verilmektedir.

Jandarma astsubay eğitimde para alıyor mu?​

ASEM öğrencileri eğitim/öğretim süresince maaş almakta mıdır? Muvazzaf astsubay adayı öğrencilerine, Milli Savunma Bakanlığı’na bağlı okullarda bulunan askeri öğrencilere ödenen miktarda harçlık ödenir. Sözleşmeli astsubay adayı öğrencilerine ise 4678 Sayılı Kanun hükümleri çerçevesinde ön sözleşme aylığı ödenir.
Astsubay kac TL maas aliyor?​
Kariyerinde Maaşlar
| EN DÜŞÜK | ORTALAMA
Astsubay | 5.000 | 8.840

Jandarma astsubayların sözleşme süreleri, 4678 Sayılı TSK İstihdam Edilecek Sözleşmeli Subay ve Astsubaylar Hakkında Kanunun 10. maddesine göre üç yıldan az ve dokuz yıldan fazla olamaz. Bu kanun kapsamında belirlenen şartları taşıyanların talepleri halinde sözleşmeleri yenilenebilir.

2021 yılında jandarma astsubayların maaşları 6.800 TL civarındadır. Ancak bu miktar göreve yeni başlayan astsubaylar için değişkenlik gösterebilir. Göreve yeni başlayan astsubayın maaşı genellikle 5.500 TL civarında belirlenirken, kıdemli astsubayların maaşları 7.000 TL'ye kadar yükselebilir.

Jandarma astsubay başvuruları 2021 yılı için belirli zaman dilimlerinde alınmaktadır. Jandarma Uzman Erbaş alımı başvuruları 01-10 Ekim 2021 tarihleri arasında internet üzerinden yapılacaktır.

Bayan astsubay başvuruları genellikle Mart ayında alınmaktadır. Örneğin, 2021 yılında Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığının ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla başvurular 15-28 Mart 2021 tarihleri arasında internet üzerinden alınmıştır.

Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Subay Eğitim Merkezinde (SUEM) uygulanan eğitim/öğretim programı, kayıt kabul, intibak eğitimi, temel eğitim, komando ve iç güvenlik eğitimi, staj, akademik eğitim, kolluk uygulaması eğitimi safhaları olmak üzere 2 yıl sürmektedir.

ASEM öğrencileri eğitim/öğretim süresince belirli bir maaş almaktadır. Muvazzaf astsubay adayı öğrencilere harçlık ödenirken, sözleşmeli astsubay adayı öğrencilere ise 4678 Sayılı Kanun hükümleri çerçevesinde ön sözleşme aylığı ödenmektedir.

Astsubayların genel olarak aldığı maaşlar, kariyerlerinde ilerledikçe artmaktadır. En düşük astsubay maaşı 5.000 TL iken, ortalama maaşları 8.840 TL civarındadır. Tabii bu miktarlar göreve, kıdem ve diğer faktörlere göre değişkenlik gösterebilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri