S
SoruCevap
Arpa Şehriye Çorbası Tanımı İçin Malzemeler
1 su bardağı arpa şehriye
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
Yarım paket et suyu
3 su bardağı sıcak su
Yarım yemek kaşığı salça
Arpa Şehriye Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yarım çay bardağı yağımızı tenceremize alıyoruz. Daha sonra salçamızı, pul biberimizi, kimyon, karabiber, tuz, et suyumuzu da alarak kavuruyoruz.
Daha sonra bir su bardağı arpa şehriyemizi ekleyerek 2 dakika karıştırıyoruz.
Daha sonra suyumuzu ekleyerek 15 dakika kaynatıyoruz, afiyet olsun
Arpa Şehriye Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 su bardağı arpa şehriye
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı tuz
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
1 çay kaşığı kimyon
Yarım paket et suyu
3 su bardağı sıcak su
Yarım yemek kaşığı salça
Arpa Şehriye Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yarım çay bardağı yağımızı tenceremize alıyoruz. Daha sonra salçamızı, pul biberimizi, kimyon, karabiber, tuz, et suyumuzu da alarak kavuruyoruz.
Daha sonra bir su bardağı arpa şehriyemizi ekleyerek 2 dakika karıştırıyoruz.
Daha sonra suyumuzu ekleyerek 15 dakika kaynatıyoruz, afiyet olsun
Arpa Şehriye Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı