M
Modoratör
AOA grubu neden dağıldı?
2020-günümüz:Zorbalık iddiaları ve Yuna’nın ayrılışı İddiaların ardından Jimin, Mina’dan özür diledi. 4 Temmuz 2020’de Jimin, zorbalık skandalı nedeniyle gruptan ve eğlence sektöründen ayrıldı ve emekli oldu. 1 Ocak 2021’de FNC Entertainment, Yuna’nın sözleşmesinin sona erdiğini ve şirketten ayrılacağını duyurdu.AOA Mina ne yaptı?
3 Temmuz 2020 tarihinde eski AOA üyesi Kwon Mina Instagram üzerinden eski grup arkadaşı Jimin tarafından 10 yıl boyunca zorbalık gördüğünü ve bu nedenle gruptan ayrılmak zorunda olduğunu ve intihar etmeye çalıştığını açıkladı.AOA grubu hangi şirkette?
AOA grubu hangi şirkette?FNC Entertainment; Koreli plak şirketi.
Jimin neden ağladı?
Jimin neden ağladı?Encore’da herkes Run söylerken zıplıyordu, ama ben o sırada çok duygulanmıştım. Hepinizle göz teması kurunca, kalbim çok acıdı. Bu yüzden ağlamaya başladım.
AOA nedir?
kuzey kıbrıs’ta öğretim veren atatürk öğretmen akademisi kısaltması.Everglow hangi şirket?
Everglow (에버글로우) Yuehua Entertainment tarafından oluşturulan Güney Koreli kız grubu. Grubun altı üyesi şu şekilde dir: E:U, Sihyeon, Mia, Onda, Aisha, ve Yiren.Jungkook neden ağladı?
Jungkook neden ağladı?12 Mayıs’da BTS, ilk defa SBS Power FM’in “Cultwo Show” programına çıktılar. Radyo programı sırasında, son konserlerinde Jungkook’un döktüğü gözyaşlarını tartıştılar. Jungkook, “Son yorumumu yapıyordum… Ailem hakkında konuşuyordum ve hayranlarıma teşekkür ederken ağladım.” dedi.
BTS ne zaman ara veriyor?
BTS ne zaman ara veriyor?Twitter üzerinden yapılan açıklamada, “BTS’in, 2019’da ilk verdikleri aradan bu yana, ‘BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – LA’ ve ‘2021 Jingle Ball Turnesi’nin resmi etkinliklerini tamamladıktan sonra, ikinci bir resmi uzun süreli dinlenmeyi planladığını bildirmek isteriz” denildi.
Bu fotoğraflar ayrıca Yuna’nın aşırı derecede zayıf olduğu ve sağlığının kötü olduğu yönünde endişeler uyandırdı. Aralık 2021’de kadın idol 172cm boyundayken 46,8 kg ağırlığında olduğunu açıkladı – bu da standart ağırlığa kıyasla çok zayıf olduğu anlamına geliyor.
Uçaklarda AOA (Angle of Attack: Hücum açısı) denilen bir terim vardır. AOA, uçak airfoil yapısının yeryüzü ile yaptığı açı diyebiliriz. Yüksek Hücum Açısı stall’a neden olur. Uçaklar hücum açısını arttırdıkça hava akımı airfoil yapıyı takip edemez duruma gelir ve hava girdapları oluşmaya başlar.