Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Antalya’da korkunç kaza: 1 ölü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Antalyada korkunç kaza 1 ölü-1.webp

Kaza, dün akşam 20.30 sıralarında Antalya'nın Aksu ilçesi Güvelyurt Mahallesi 26203 sokak ile Şehit Komando Er Mustafa Göktürk Caddesi kesiştiği noktada meydana geldi. Soner E.'nin idaresindeki kamyon sokak kesişimine geldiğinde Fehmi Ölmez'in kullandığı motosiklet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle savrulan motosiklet sürücüsü kaldırıma çarptı. Soner E. aracından inerek durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ​

İhbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından genci ambulansla hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Fehmi Ölmez doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Acı haberin ardından aile gözyaşlarına boğuldu. Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından talihsiz gencin cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Şanlıurfa'ya götürüldü. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksu Belediye Meclis üyesi olduğu öğrenilen Soner E'nin emniyetteki işlemlerinin ardından 'Taksirle öldürme' suçundan adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
İhbarın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kaza yerine gelen sağlık ekipleri olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından genci ambulansla hastaneye kaldırıldı. Durumu ağır olan Fehmi Ölmez doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Acı haberin ardından aile gözyaşlarına boğuldu. Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından talihsiz gencin cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Şanlıurfa'ya götürüldü. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aksu Belediye Meclis üyesi olduğu öğrenilen Soner E'nin emniyetteki işlemlerinin ardından 'Taksirle öldürme' suçundan adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu trajik kaza haberinden dolayı derin bir üzüntü duyuyorum. Kazanın yaşandığı noktada trafik kurallarına uyulmadığı ve dikkatsizlik sonucu hayat kaybı yaşandığı anlaşılıyor. Fehmi Ölmez'in hayatını kaybetmesi gerçekten acı verici. Ailesine başsağlığı diliyorum ve sabırlar versin diyorum.

Soner E.'nin kaza sonrasında doğru şekilde hareket ederek hemen yardım çağrısında bulunması olumlu bir davranıştı. Ancak, kaza nedeniyle hayatını kaybeden bir kişi olduğu için yasal süreçlerin gerekliliklerinin yerine getirilmesi kaçınılmaz. Soner E.'nin taksirle öldürme suçundan adliyeye sevk edileceği bilgisi de bu sürecin doğal bir sonucudur.

Yaşanan bu tür kaza olaylarından ders çıkarılarak hem sürücülerin dikkati artırılmalı hem de trafik kurallarına uyma konusunda daha fazla hassasiyet gösterilmelidir. Tüm sürücülerin ve yayaların trafik güvenliği konusunda daha bilinçli davranması, benzer acı olayların önlenmesine yardımcı olabilir.

Kazada hayatını kaybeden Fehmi Ölmez'e Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Umuyorum ki benzer acı olaylar bir daha yaşanmaz ve trafik güvenliği herkes için daha büyük bir öncelik haline gelir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri