Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Annesinin feryadı yürek dağladı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Zeberus

Yönetici
(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Puan 113
Çözümler 6
Zeberus
mattiaahmetminguzzi2jpg-fVaJ51sk4k_zfa_PNmBxNA.jpg

Kadıköy'de 24 Ocak günü arkadaşlarıyla alışveriş yapmak için gittiği pazarda bıçaklanan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden İtalyan şef Andrea Minguzzi ile çellist Yasemin Akıncılar Minguzzi'nin oğlu 14 yaşındaki Mattia Ahmet Minguzzi için bugün Bakırköy'de basın açıklaması yapıldı.
Bakırköy Meydanı'nda yapılan açıklamada hayatını kaybeden Ahmet'in annesi Yasemin Akıncılar Minguzzi'ye Saadet Partisi Bakırköy İlçe Başkanı Mehmet Faruk Ertekin, Saadet Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya ve çok sayıda vatandaş eşlik etti.

"KÖTÜLÜĞE DUR DEMEK İÇİN TOPLANDIK"​

Grup adına basın açıklamasını okuyan Saadet Partisi Bakırköy İlçe Başkanı Mehmet Faruk Ertekin, şunları söyledi;
"Ben 5 yaşında yetim kalmış bir şehit oğluyum. Babasız büyümenin çok zor olduğunu biliyorum ancak ondan çok daha zor olanın evlat acısı olduğunu da tahmin edebiliyorum.
*Ne yazık ki Ahmet kardeşimizi vefatından sonra tanıdım. İyilikleri ile tanınan, yüzü gibi kalbi de güzel bir kardeşimiz olduğunu gördük.
*Ne yazık ki Ahmet kardeşimizi vefatından sonra tanıdık. İyilikleriyle tanınan, yüzü gibi kalbi de güzel bir kardeşimiz olduğunu gördük.
*Diğer tarafta ise kötülük yapmayı huy edinmiş, yaşı çocuk karakteri yetişkin bir cani vea arkadaşı vardı. Bizler işte bugün iyiliği yaşatmak, ayağa kaldırmak, iyiyi anmak ve kötülüğe, nefrete dur demek için burada toplanmış bulunuyoruz.

ANNENİN FERYADI YÜREK DAĞLADI​

Ahmet'in annesi Yasemin Akıncılar Minguzzi ise, "Ahmet 23 Nisan 2010'da sabah doğdu. Ben onu kucağıma ilk aldığımda annem yanıma gelip, 'Yasemin, endişelenme ama gözünde bir şey var' dedi. Ben anlayamadım ve ne olduğunu sordum. Sonra bir bayan yanıma gelip, 'Bu çocuğun gözüne melek öpücük kondurmuş' dedi. Ben bu dünyaya bir melek getirdim. Şeytan değil. Adaleti sağlamadan asla bu dünyadan gitmeyeceğim. Bütün çocuklar benim için birer Ahmet, canım oğlum benim" ifadelerini kullandı.

Ahmet Minguzzi'nin trajik ölümü gerçekten yürekleri dağlayan bir olay. Onun annesi Yasemin Akıncılar Minguzzi'nin acısı ve feryadı gerçekten insanın içini burkuyor. Bu tür şiddet olayları hepimizi derinden etkiliyor ve toplum olarak daha güvenli, daha empatik bir ortamın sağlanması için hep birlikte çaba göstermeliyiz.

Ahmet'in annesinin oğlunu anlatırken kullandığı sözler gerçekten dokunaklı. Onun için adaleti sağlamak ve bu dünyadan gidene kadar onun hatırasını yaşatmak çok önemli. Çocukların masumiyetlerini korumak ve onlara güvenli bir ortam sağlamak hepimizin sorumluluğu.

Bu tür trajik olaylardan sonra toplumun bir araya gelerek şiddeti ve kötülüğü önlemek için harekete geçmesi önemlidir. Umarım Ahmet'in ailesi ve sevdikleri bu zor zamanlarında destek bulurlar. Bu tür acılara daha fazla tanık olmamak ve adaletin yerini bulmasına yardımcı olmak için hepimizin üzerimize düşen görevler olduğunu unutmamalıyız.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri