Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Annenin Hizmete Ihtiyacı Var

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

EbU'lHaseni'lHarkani (ks)hazretleri şoyle anlatır:

'İki kardeş vardı Bu iki kardeşin hizmete muhtac bir anneleri vardı Her gece kardeşlerden biri annenin hizmeti ile meşgul olur, diğeri Allah Teala'ya ibadet ederdi Bir akşam, Allah Teala'ya ibadet kardeş, yaptığı ibadetten, duyduğu hazdan dolayı kardeşine:

'Bu gece de anneme sen hizmet et, ben ibadet edeyim, dedi

'Kardeşi kabul etti İbadet ederken secdede uyuya kaldı ve o anda bir ruya gordu Ruyasında bir ses ona:

'Kardeşini affettik, seni de onun hatırı icin bağışladık, deyince genc:

'Ben Allah Teala'ya ibadet ediyorum Kardeşim ise anneme hizmet ediyor Fakat beni onun yaptığı amel yuzunden bağışlıyorsunuz, dedi Ses ona:

''Evet, senin yaptığın ibadetlere bizim hic ihtiyacımız yok Fakat, kardeşinin annene yaptığı hizmetlere annenin ihtiyacı vardı, karşılığını verdi

Alıntı:
Fazilet Takvimi 1997Nisan

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri