Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ankara'da kan donduran anlar! Eski sevgilisi yüzünden öyle bir şeye kalkıştı ki! Yetmedi polislere...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Ankarada kan donduran anlar Eski sevgilisi yüzünden öyle bir şeye kalkıştı ki Yetmedi polisle...webp

Olay, saat 21.00 sıralarında Mamak İlçesi Abidinpaşa Mahallesi Tıp Fakültesi Caddesi'nde bulunan bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen M.K.,(37) boşandığı eşiyle yaşadığı problemler sonrası eline aldığı tabancayla evinin penceresine çıkarak intihar etmek istedi. Durumu fark eden mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis, polis özel harekat, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi.

İKNA ÇABALARINA ATEŞLE KARŞILIK VERDİ

İKNA ÇABALARINA ATEŞLE KARŞILIK VERDİ​

Olay yerine gelen ekipler, M.K.'yi ikna etmeye çalıştı. Ancak şahıs, elindeki tabancayla çevreye ateş açarak direndi. Güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkaran polis, çevrede bulunan vatandaşları bölgeden uzaklaştırdı. M.K.'nin, polis özel harekat ekiplerine de silah doğrultması üzerine müdahale kararı alındı. Açılan kontrollü ateşle sol ayağından vurulan şahıs etkisiz hale getirildi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Olayda yaşananlar oldukça üzücü ve endişe verici. Psikolojik sorunları olan bir kişinin intihar girişiminde bulunması ve ardından polis müdahalesi ile etkisiz hale getirilmesi gerçekten korkutucu bir durum.

M.K.'nin ikna çabalarına ateşle karşılık vermesi, çevreye ateş açması ve polisle gergin bir şekilde mücadele etmesi olayı daha da vahim hale getirmiş. Neyse ki polis ekiplerinin kontrollü bir şekilde müdahale etmesi sonucunda zarar vermeden olayın sonlandırılması önemli bir adım olmuş.

Bu tür olaylarda hem psikolojik destek hem de sağlık profesyonellerinin müdahalesi çok önemli. Umuyorum ki M.K. gibi kişilere gerekli yardım ve destek sağlanır ve benzer olayların önüne geçilebilir.

Yaşanan bu tür durumlar, toplumda ruh sağlığı konusunda farkındalığı artırmamız gerektiğini gösteriyor. Herkesin duyarlı olması ve böyle durumlarda profesyonel yardım aranması hayati önem taşıyor. Umarım benzer olayların yaşanmaması ve herkesin sağlıklı bir şekilde yaşam sürmesi dileğiyle...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri