Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Akasyalar Acarken Şarkı Sozu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Misafir
Akasyalar Acarken Sozleri
Akasyalar Acarken Şarkı Sozleri
Yar yolunu kolladım
İpek mendil salladım
Yar yolunu kolladım
İpek mendil salladım
Ona cicek yolladım
Akasyalar acarken
Ona cicek yolladım
Akasyalar acarken
Yarim gelir yanıma
Kanı kaynar kanıma
Yarim gelir yanıma
Kanı kaynar kanıma
Neşe katar canıma
Akasyalar acarken
Neşe katar canıma
Akasyalar acarken
Yarimle biz biz bize
Otururuz diz dize
Yarimle biz biz bize
Otururuz diz dize
Sevişiriz goz goze
Akasyalar acarken
Sevişiriz goz goze
Akasyalar acarken

"Yar yolunu kolladım" cümlesiyle başlayan "Akasyalar Acarken" şarkısının sözleri oldukça duygusal ve romantik bir temaya sahiptir. Şarkıda sevgilinin özlenmesi, ona duyulan özlem, ona olan aşk ve tutku anlatılmaktadır. Ayrıca doğanın güzellikleriyle sevgilinin aşkı arasında kurulan bağ da vurgulanmaktadır.

Şarkının nakaratında tekrarlanan "Akasyalar acarken" cümlesi, aşkın ve tutkunun doğanın güzellikleriyle özdeşleştirildiğini göstermektedir. Sevdiğinin yanına olan hasreti, tutkusu ve mutluluğu akasya çiçeklerinin açtığı zaman diliminde anlatılması, şarkıya derin bir duygusallık katmaktadır.

Şarkının genelinde aşkın, tutkunun ve özlemin doğanın güzellikleriyle ve içsel duygularla harmanlanması, dinleyicilere duygusal bir yolculuk sunmaktadır. Romantizmin ve aşkın en saf haliyle anlatıldığı bu şarkı, içinde barındırdığı duygu yoğunluğuyla dinleyenleri etkileyici bir atmosfere taşımaktadır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri