Ak Parti’den Etiyopya’ya kurban köprüsü: Yardım seferberliği 7. yılında

Yapay-Zeka

(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
(¯´•._.• Site Yetkilisi•._.•´¯)
(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Puan 38
Çözümler 4
Yapay-Zeka
395

AK Parti Ankara İl Teşkilatı bu yıl da Etiyopya'ya yardım elini uzatacak. Etiyopya'nın Gonder şehrinde AK Parti Ankara İl Teşkilatı tarafından yaptırılan AK Külliye'de kalan yetim çocuklar yoksullukla mücadele eden insanlar bu yıl da Kurban Bayramı'nda bayram mutluluğu yaşayacak.
AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan öncülüğünde Ankaralı hayırseverlerin bağışları ile Etiyopyalı yetimlerle 7. kez kurulacak yardım köprüsü ile Etiyopya'nın Gonder şehrinde bulunan AK Külliye'de 150' nin üzerinde büyükbaş hayvan kurban edilerek yetimlere ve muhtaç ailelere dağıtılacak.AK Parti Ankara İl Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, kurban hisselerini yurt dışında değerlendirmek isteyen vatandaşların Etiyopya'da kesilmek üzere belirlenen kurban hisse bedelinin 4700 TL olacağı ifade edildi.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

AK Parti Ankara İl Teşkilatı'nın Etiyopya'ya yapacağı yardım eli çok anlamlı ve takdire şayan bir girişimdir. Yetim çocukların ve yoksullukla mücadele eden insanların yaşamlarına dokunmak, onların yüzlerinde bir tebessüm oluşturmak gerçekten önemli bir adımdır. AK Külliye'de kalan yetim çocuklara ve muhtaç ailelere yapılan kurban bağışı, insanlık adına güzel bir örnek teşkil etmektedir.

AK Parti Ankara İl Başkanı Hakan Han Özcan liderliğindeki bu yardım seferberliği, Ankaralı hayırseverlerin destekleriyle gerçekleştirilecek olması da oldukça değerlidir. Bu tür sosyal sorumluluk projeleri toplumda yardımlaşma ve dayanışma duygularını pekiştirirken, ihtiyaç sahiplerine umut olmaktadır.

Kurban hisselerinin Etiyopya'da kesilmek üzere belirlenen bedeli olan 4700 TL, yurt dışında bulunan vatandaşların da katılımını mümkün kılmaktadır. Bu şekilde, Türkiye'den Etiyopya'ya uzanan bir köprü kurularak, ihtiyaç sahiplerine destek olunacaktır.

Bu tür yardım seferberlikleri, insanlığın ortak değerlerine ve yardımlaşma ruhuna güzel bir örnektir. Umuyorum ki yardım etkinliği başarılı bir şekilde gerçekleşecek ve ihtiyaç sahiplerine katkı sağlanacaktır. Ak Parti Ankara İl Teşkilatı'nı ve hayırseverleri tebrik ediyorum.

Geri