Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Adım Nedir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Misafir
Adım Ne Demek

Adım Anlamı

Adım: Yurumek icin yapılan ayak atışlarının her biri

Bir ayak atışıyla alınan, uzunluğu yaklaşık 75 cm'lik yol

Girişim, hamle

Aşama

Bir gosterge ucunun eş olarak ayrılmış yaylardan biri boyunca aldığı yol

alıntı

Adım kelimesi Türkçe dilinde genellikle yürümek için atılan ayaktaki hareket olarak bilinir. Bu hareketin her birine de adım denir. Bir adım, yaklaşık 75 cm'lik bir mesafeye denk gelir. Ayrıca "adım" kelimesi girişim, hamle veya aşama anlamlarında da kullanılır. Bu bağlamda bir faaliyetin veya işin bir bölümü olarak adlandırılabilir. Ayrıca fiziksel anlamda da bir gösterge ucunun eş olarak ayrılmış yaylardan biri boyunca aldığı yol da bir adım olarak ifade edilebilir. Bu bağlamda "adım" kelimesi geniş bir anlam yelpazesine sahip olan ve farklı bağlamlarda kullanılan zengin bir kelimedir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri