Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Açma

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan theking
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
T

theking

Misafir
Açma Tanımı İçin Materyaller
1,5 bardak ılık süt
Yarım çay bardağı toz şeker
1 paket kuru maya yahut 1 yaş maya
1 yumurta (Sarısı üstüne)
3/4 (bir yarım+bir çeyrek) bardak zeytinyağı
1 tatlı kaşığı tuz
4,5 bardak un
Üzerine;
Yumurta sarısı
Biraz çörek otu

Açma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Unumuzu eleyip, ortasına bir çukur açalım.
Şekeri sütte eritip, dökelim.
Mayamızı karıştırıp, başka gereçleri de ekleyelim.
Hamurumuzu yoğurup, bir müddet dinlendirelim.
Ceviz büyüklüğünde bezeler yapıp, uzunlamasına hal verelim.
İki uzun hamuru birbirine dolayıp, tepsimize dizelim.
Üzerine yumurta sarısını sürdükten sonra çörek otu serpelim.
Fırında üstü kızarana kadar pişirelim.
Ben 200 derecede yarım saat pişirdim. Dileyen bu hamurla poğaça da yapabilir. Afiyet olsun.
Açma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri