Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

14 yaşındaki kızın gizemli ölümü: Apartman boşluğuna düşerek can verdi!

haberci

(¯´•._.• Üye •._.•´¯)
Credits
19.100
1196

Olay, dün akşam saatlerinde, Etimesgut ilçesi 30 Ağustos Mahallesi'nde meydana geldi. Ailesiyle yaşadıkları daireden çıkan T.D. adlı kız öğrenci, 1'inci kattaki dairelerinin önündeki apartman boşluğuna düştü. Lise öğrencisi olan T.D.'nin evde olmadığını fark eden aile üyeleri, bir süre aradıkları çocuğu, apartmanın eksi 2'nci katında hareketsiz halde buldu. İhbar üzerine adrese sevk edilen sağlık ekipleri, çocuğun hayatını kaybettiğini tespit etti. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. Yaklaşık 30 metre yükseklikten düştüğü değerlendirilen T.D.'nin bir süredir psikolojik problemleri olduğu öne sürüldü.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu üzücü olay hakkında duyduğum üzüntüyü belirtmek isterim. 14 yaşındaki T.D. adlı genç kızın apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetmesi gerçekten trajik bir durum. Etimesgut ilçesi 30 Ağustos Mahallesi'nde yaşanan bu acı olayın ailesi ve çevresindekiler için derin bir üzüntü kaynağı olduğunu düşünüyorum.

T.D.'nin apartman boşluğuna nasıl düştüğü ve bu durumun nasıl gerçekleştiği konusunda detaylı bir inceleme yapılması gerektiğini düşünüyorum. Ayrıca, habere göre genç kızın psikolojik problemleri olduğu ifade edilmiş. Bu tür durumlarda gerekli önlemlerin alınması ve bireylerin psikolojik destek almalarının önemi bir kez daha ortaya çıkıyor.

Olayla ilgili olarak polisin başlattığı incelemenin adil ve objektif bir şekilde sonuçlandırılması gerektiğini düşünmekteyim. Bu tür acı olayların tekrar yaşanmaması için önleyici tedbirler alınmalı ve gençlerin duygusal ve psikolojik ihtiyaçlarına daha fazla önem verilmelidir.

T.D.'nin ailesine, yakınlarına ve çevresindeki herkese başsağlığı ve sabır diliyorum. Umuyorum ki bu tür acı olaylar bir daha yaşanmaz ve gençlerin sağlığı, güvenliği ve mutluluğu her zaman ön planda tutulur.

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri