S
SoruCevap
10 Dakikada Tavuklu Türlü Tanımı İçin Gereçler
1 kase doğranmış tavuk göğsü
1 soğan
1 kavanoz türlü konservesi
Yarım tatlı kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
Yarım çay bardağı sıvı yağ
3 adet küçük uzunluk patates
Yarım tatlı kaşığı tuz
Göz kararı su
10 Dakikada Tavuklu Türlü Tanımı Yapılışı
Öncelikle tavuğumuzu tencereye alalım .
Suyunu çekene kadar kavuralım.
Daha sonra soğanı küp küp doğrayın ek edin.
Üzerine sıvı yağı ek edip az kavuralım.
Salçayı ek edelim kavuralım .
Küp küp patates doğrayalım ek edelim ve son olarak konserveyi ek edelim .
Üzerini geçecek kadar su ek edelim denetimli pişirelim afiyet olsun
1 kase doğranmış tavuk göğsü
1 soğan
1 kavanoz türlü konservesi
Yarım tatlı kaşığı biber salçası
1 yemek kaşığı domates salçası
Yarım çay bardağı sıvı yağ
3 adet küçük uzunluk patates
Yarım tatlı kaşığı tuz
Göz kararı su
10 Dakikada Tavuklu Türlü Tanımı Yapılışı
Öncelikle tavuğumuzu tencereye alalım .
Suyunu çekene kadar kavuralım.
Daha sonra soğanı küp küp doğrayın ek edin.
Üzerine sıvı yağı ek edip az kavuralım.
Salçayı ek edelim kavuralım .
Küp küp patates doğrayalım ek edelim ve son olarak konserveyi ek edelim .
Üzerini geçecek kadar su ek edelim denetimli pişirelim afiyet olsun