Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zafer Algöz, İstanbul Havalimanı'ndaki otopark ücretlerine isyan etti: 'Artık bazı şeylere yuh demek yeterli değil'

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

Zafer Algöz, İstanbul Havalimanı'ndaki otopark ücretlerine isyan etti: 'Artık bazı şeylere yuh demek yeterli değil'​

Otomobilini İstanbul Havalimanı’na park eden oyuncu Zafer Algöz’e 1225 TL otopark ücreti kesildi. Usta oyuncu, “Artık bazı şeylere yuuhh demek yeterli değil, ohaaa ohaaa diyorum. Allah vicdan versin” sözleriyle tepki gösterdi.
kapak_zafer-algoz-istanbul-havalimanindaki-otopark-ucretlerine-isyan-etti-artik-bazi-seylere-yuh-demek-yeterli-degil-334442.jpg

095438663-zafer-algoz-tweet.jpg

Usta oyuncu Zafer Algöz, İstanbul Havalimanı’ndaki otopark ücretlerine isyan etti.
Otomobilini 22 saat boyunca İstanbul Havalimanı otoparkında bıraktığını belirten Algöz, 1225 TL ödedi.
Algöz, X hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
"Arabayı 22 saatliğine İstanbul havaalanı otoparkına bıraktım. 1225 tl istediler. Bilseydim alana yakın bir otelde suit oda tutardım. Araba da keyfine bakardı….Artık bazı şeylere yuuhh demek yeterli değil, ohaaa ohaaa diyorum. Allah vicdan versin"

Zafer Algöz'ün İstanbul Havalimanı'ndaki otopark ücretlerine yönelik isyanı gündemde büyük yankı uyandırdı. Algöz'ün paylaşımında dile getirdiği tepkiler, birçok kişinin benzer deneyimlerini hatırlamasına ve konuyla ilgili farkındalık oluşturulmasına sebep oldu.

Oyuncunun arabasını 22 saat boyunca otoparkta bıraktıktan sonra 1225 TL ödemesi, gerçekten de şaşırtıcı bir rakam olarak karşımıza çıkıyor. Birçoğumuzun karşılaştığı yüksek otopark ücretleri konusunda dile getirdiği düşüncelerle Zafer Algöz'ün de bu konudaki tepkisi oldukça yerinde görünüyor.

Otopark ücretlerinde yaşanan bu tür aşırı artışlar, vatandaşların ve sürücülerin bütçelerini zorlamakta ve tepki çekmektedir. Algöz'ün paylaşımı da bu konuda bir farkındalık oluşturma amacı taşımaktadır. Konuya ilişkin vatandaşların yaşadığı sıkıntıları dile getirmesi, bu tür uygulamaların daha şeffaf ve adil bir şekilde yapılmasını sağlayabilir.

Sonuç olarak, Zafer Algöz'ün İstanbul Havalimanı'ndaki otopark ücretlerine yönelik tepkisi, aslında birçok vatandaşın da sesi olmuş durumda. Bu tür durumlarla karşılaşan herkesin yaşadığı sıkıntıları dile getirmesi, benzer sorunların çözümüne katkı sağlayabilir. Şeffaf, adil ve makul fiyat politikalarının hayata geçirilmesi konusunda hem sürücülerin hem de yetkililerin dikkate alması gereken noktalar olduğunu görüyoruz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri