Editör
Administrator
Yemeksepeti kazanılan puanlar ne işe yarar?
ys: kazanmış olduğunuz puanlarla, haftalık muhtarlık yarışında semtinizdeki diğer kullanıcılarla yarışabiliyorsunuz. puanlar, siparişlerinizde anlık olarak herhangi bir indirim yapmıyor. belirli periyotlarla sürpriz olarak yapılacak muhtarlara özel kampanyalara katılma şansınız bulunuyor.Joker indirimi kim ödüyor?
son birkaç yılda farketmişsinizdir joker indirim diye birşey getirdiler. bilmeyenler için; yemeksepeti size bir veya birkaç restorant öneriyor ve siz bu restorantlardan yaptığınız 40 tl lik siparişe 25, 70 tl lik siparişe 45, 120 tl lik siparişe ise 70 tl ödüyorsunuz. ilk bakışta çok avantajlı bir kampanya gibi duruyor …Kullanıcıların Yemeksepeti Cüzdan’ını kullanmak için öncelikle 4 haneli şifre belirmesi ve cep telefonuna gelen onay kodunu girmesi gerekiyor. Ardından hesap sayfasından Cüzdan’ına bakiye ekleyebiliyor.
Yemeksepeti nakit ödeme kalktı mı?
Yemeksepeti nakit ödeme kalktı mı?Yemeksepeti Nakit Seçeneği Yok. Lakin bugün ödeme şekilleri önüme sunulduğunda nakitten ziyade sadece kredi kartı seçeneğini görebildim. Kredi kartı kullanmıyorum, bir yıldır da Yemek Sepeti kullanıyorum. Şu ana dek her daim nakit ödedim.
Yemeksepeti muhtarlık ne işe yarar?
Yemeksepeti muhtarlık ne işe yarar?Her semtte hafta boyunca en çok puanı toplayan kullanıcı “muhtar” rozetini kazanıyor ve bu profiline yansıyor. Bu şekilde, kullanıcılar yeni bir semtten sipariş vermek istedikleri zaman, oranın muhtarının seçimlerine bakarak, en iyi ve lezzetli tercihi bu doğrultuda yapabiliyor.
Joker indirimi neye göre çıkıyor?
Yemeksepeti joker indirimi kazanmak istediğiniz restoranların sipariş götürdüğü ilçeleri inceleyin. Sonrasında semtinizi bu restoranların teslimat yaptığı başka bir semt ile değiştirerek joker indirimi kazanabilirsiniz. Semtinizi her değiştirdiğinizde illaki bir joker indirimi yakalıyorsunuz.Joker kullanım bedeli ne demek?
Joker kullandığınız için joker kullanım bedeli gibi 7-8 liralık bir ücret alıyor. Sipariş verdiğiniz zaman benim elime geçen para, 120 liralık bir siparişten 50-55 lira.Conversation. Yedikçe Yediren Hafta başladı!

Yemeksepeti kurumsal Cüzdan nedir?
Yemeksepeti kurumsal Cüzdan nedir?Kurumsal Cüzdan uygulaması Türkiye’de bu sektörde bir ilk olarak ayrıca dikkati çekiyor. Yemeksepeti Kurumsal Cüzdan ile şirketler, çalışanlarının Yemeksepeti Cüzdanı’na tıpkı dijital bir yemek kartı gibi aylık kullanım tanımlayarak Yemeksepeti’ne kayıtlı binlerce restoran üzerinden sipariş verebilmelerini sağlıyor.
Yemek sepetinde kapida nakit ödeme var mi?
Yemek sepetinde kapida nakit ödeme var mi?Siparişinizin ödemesi sipariş anında internetten Online Kredi Kartı yoluyla ya da siparişi teslim alırken kapıda Nakit, Kredi Kartı, Yemek Kartı gibi yöntemlerle yapılabilir.