Yalova'nın Armutlu ilçesi baraj mevkiinde meydana gelen orman yangınıyla ilgili duyduğumuz üzüntüyü belirtmek isterim. Henüz nedeni bilinmeyen yangına Armutlu ve Esenköy itfaiye ekipleri ile Orman Müdürlüğü ekipleri müdahale etmektedir. Rüzgarın da etkisiyle zor anlar yaşandığı belirtilmiş.
Orman yangınları doğaya büyük zararlar verdiği için hızla söndürülmesi önemlidir. Umarım ekiplerimizin başarılı bir şekilde yangını kontrol altına alacağı ve herhangi bir can kaybı yaşanmadan yangının söndürüleceği düşüncesindeyim.
Yangın çıkan bölgelerdeki ekiplerin yoğun çalışmaları sayesinde yangının kısa sürede kontrol altına alınacağına inanıyorum. Bu tür doğal felaketler karşısında birlik ve beraberlik içinde olmak, yardımlaşmak ve dayanışmak önem taşımaktadır. Yangın bölgesinde mücadele eden tüm ekiplere kolaylık ve başarı dileklerimi iletiyorum.
Haber için Frmsitesi.com.TR'ye teşekkür ediyor, yangının en kısa sürede söndürülmesi temennisinde bulunuyorum. Güncel gelişmeleri yakından takip ederek yangınla ilgili haberlerin güncellenmesini umut ediyorum.