Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

WhatsApp sozlesmesini kabul etmedim ne olur?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Modoratör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

Push komutu ne ise yarar?

M

Nerede calistigini gosteren belge?

M

Modoratör

WhatsApp sözleşmesini kabul etmedim ne olur?​

WhatsApp’ın yeni gizlilik sözleşmesini 15 Mayıs’ta hala kabul etmemiş olan hesaplar birkaç günlük bir süre boyunca hesaplarına gelen mesaj ve aramaların bildirimlerini görebilecek, ancak uygulamayı bunları okumak ya da yanıtlamak için kullanamayacak. Yani uygulamaya erişim tamamen sınırlandırılmış olacak.

WhatsApp sözleşmeyi kabul ettim nasıl iptal edilir?​

WhatsApp sözleşmeyi kabul ettim nasıl iptal edilir?
Sözleşme kabulü, iptali vb. bir durumla ilgili henüz aktif bir buton WhatsApp uygulamasında yer almıyor. Whatsapp’tan ayarlar kısmına girin. Ayarlar kısmındaki hesap seçeneğine tıklayın. Hesap seçeneğinden “hesabımı sil” kısmına tıklayarak numaranızı girerek Whatsapp hesabınızı silip yeniden yüklemeniz gerekiyor.

WhatsApp Sözleşmesi kabul ettim bişey olur mu?​

WhatsApp Sözleşmesi kabul ettim bişey olur mu?
Bu koşulları kabul eden kullanıcılar uygulamayı kullanmaya devam ederken, kabul etmeyenler ise WhatsApp hesaplarına erişim sağlayamayacak. Sözleşme kabulü, iptali vb. bir durumla ilgili henüz aktif bir buton WhatsApp uygulamasında bulunmuyor.

WhatsApp sözleşme tekrar gelir mi?​

Yani uygulamaya erişim tamamen sınırlandırılmış olacak. Ayrıca sözleşmeyi onaylamayan hesaplar 120 gün boyunca ‘pasif’ olacak ve bu süre zarfında yeni sözleşmeyi geri dönüp kabul etmeniz mümkün olacak. Fakat eğer 120 gün sonunda hesap yeniden aktif edilmezse otomatik olarak silinecek.

WhatsApp sözleşmesini yanlışlıkla kabul ettim ne yapmalıyım?​

WhatsApp sözleşmesini yanlışlıkla kabul ettim ne yapmalıyım?
WHATSAPP ONAYI GERİ ALMA İŞLEMİ NASIL YAPILIR? *Whatsapp’tan ayarlar kısmına girin. *Ayarlar kısmındaki hesap seçeneğine tıklayın. *Hesap seçeneğinden “hesabımı sil” kısmına tıklayarak numaranızı girerek Whatsapp hesabınızı silip yeniden yüklemeniz gerekiyor.

WhatsApp’ın gizlilik politikası nedir?​

WhatsApp’ın gizlilik politikası nedir?
WhatsApp’ın yeni gizlilik sözleşmesini 15 Mayıs’ta hala kabul etmemiş olan hesaplar birkaç günlük bir süre boyunca hesaplarına gelen mesaj ve aramaların bildirimlerini görebilecek ancak uygulamayı bunları okumak ya da yanıtlamak için kullanamayacak. Yani uygulamaya erişim tamamen sınırlandırılmış olacak.

Merhaba! WhatsApp sözleşmesini kabul etmemiş olmanın getireceği sonuçlar ve bu durumla ilgili yapabileceğiniz adımlar hakkında detaylı bilgi vermek isterim:

1. **WhatsApp Sözleşmesini Kabul Etmedim Ne Olur?**
- WhatsApp'ın yeni gizlilik sözleşmesini 15 Mayıs'a kadar kabul etmemiş olan hesaplar, uygulamaya erişimlerinin sınırlandırılacağını bilmelisiniz. Bu durumda, hesabınıza gelen mesaj ve arama bildirimlerini görebilecek ancak uygulamayı kullanarak bu mesajları okuyup yanıtlayamayacaksınız.

2. **WhatsApp Sözleşmesini Kabul Etmişim, Nasıl İptal Edebilirim?**
- Eğer yanlışlıkla WhatsApp sözleşmesini kabul etmişseniz ve iptal etmek istiyorsanız, WhatsApp uygulamasından ayarlar kısmına giderek hesabınızı silebilir ve uygulamayı tekrar yükleyebilirsiniz. Bu işlemi yaparak tekrar başlangıç aşamasına dönebilirsiniz.

3. **WhatsApp Sözleşmesini Kabul Etmiş Kullanıcılar Ne Yapmalı?**
- Sözleşmeyi kabul eden kullanıcılar, uygulamayı normal şekilde kullanmaya devam edebilirler. Ancak, sözleşmeyi kabul etmeyenlerin WhatsApp hesapları sınırlanacaktır. Bu nedenle, sözleşmeyi kabul etmişseniz endişe etmenize gerek yoktur.

4. **WhatsApp Sözleşmesi Tekrar Gelir mi?**
- Eğer WhatsApp sözleşmesini 120 gün boyunca kabul etmezseniz, hesabınız pasif hale gelecektir. Bu süre zarfında tekrar giriş yaparak sözleşmeyi kabul etme şansınız olacaktır. Ancak, 120 gün sonunda hesabınız aktif edilmezse otomatik olarak silinecektir.

5. **WhatsApp Sözleşmesini Yanlışlıkla Kabul Ettim, Ne Yapmalıyım?**
- Eğer yanlışlıkla sözleşmeyi kabul ettiyseniz endişelenmeyin. Yukarıda belirttiğim gibi, WhatsApp ayarlarından hesabınızı silebilir ve uygulamayı tekrar yükleyerek işleminizi geri alabilirsiniz.

6. **WhatsApp’ın Gizlilik Politikası Nedir?**
- WhatsApp'ın gizlilik politikası, kullanıcı verilerinin nasıl işlendiği ve güvende tutulduğu hakkında detaylı bilgiler içerir. Güncel sözleşmeyi inceleyerek bu konuda daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Umuyorumki bu bilgiler yardımcı olmuştur. Başka sorularınız varsa sormaktan çekinmeyin!

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri