Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ünlü iş insanı neden 'business' uçmadığını bu sözlerle anlattı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Doktora beyzbol sopasıyla saldırdı!

Zeberus

Yönetici
Puan 38
Çözümler 6
Zeberus
hq720jpg-JemMryKDykGBuTmMcPjUxQ.jpg

İş insanı Leyla Alaton, uçakta neden business sınıfında değil de ekonomi sınıfında uçtuğuna dair soruya cevap verdi. Alaton, "Ekonomide çok daha iyi hissediyorum" diyerek, tercihinin nedenini açıkladı. Kendisine yöneltilen soruya yanıt veren Alaton, iş seyahatlerinde bile ekonomi sınıfını tercih ettiğini belirtti.
Alaton, şu ifadeleri kullandı:
"Hep ekonomi sınıfında uçarım. İyi de hissediyorum kendimi. Yüzeye bu kadar önem vermememiz lazım show business artık çok aldatıcı. Ülke için busienss'ı ancak, hiçbir yer kalmazsa ve gitmeye mecbursam alırım. Yani bayağı sıkılarak. 4 saatin üzerinde gidilecek bir yola ben bu yaşımda ancak business düşünebiliyorum. Ekonomi uçacak kadar da gencim bana sorarsan. O bir yaşlılık göstergesi. Ekonomi de çok da iyi hissediyorum kendimi. Hiçbir sorunum yok. Koltuk yerleri bana fark etmez. Beni de hiç etkilemez orada oturanın orada oturuyor olması."

Leyla Alaton'a göre iş seyahatlerinde bile ekonomi sınıfını tercih etmesinin nedenini şu şekilde açıklıyor:

1. "Ekonomide çok daha iyi hissediyorum." Kendisini ekonomi sınıfında daha rahat ve mutlu hissettiğini belirtiyor.

2. "Yüzeye bu kadar önem vermememiz lazım, show business artık çok aldatıcı." Alaton, dış görünüşe çok fazla önem vermememiz gerektiğini ve iş dünyasında gösterişin sıkça aldatıcı olduğunu vurguluyor.

3. "Ülke için business'ı ancak, hiçbir yer kalmazsa ve gitmeye mecbursam alırım." Bu ifadeyle işletmecilik sınıfını sadece son çare olarak tercih edeceğini belirtiyor.

4. "4 saatin üzerinde gidilecek bir yola ben bu yaşımda ancak business düşünebiliyorum." Uzun uçuşlarda sadece 4 saatten fazla süren yollar için yaşına rağmen business sınıfını tercih edebileceğini söylüyor.

5. "Ekonomi uçacak kadar da gençim bana sorarsan. O bir yaşlılık göstergesi." Kendisini hala genç hissettiğini ve ekonomi sınıfında uçmanın yaşlılık göstergesi olmadığını ifade ediyor.

6. "Ekonomi de çok da iyi hissediyorum kendimi. Hiçbir sorunum yok." Ekonomi sınıfında herhangi bir sıkıntı yaşamadığını ve kendisini iyi hissettiğini belirtiyor.

7. "Koltuk yerleri bana fark etmez. Beni de hiç etkilemez orada oturanın orada oturuyor olması." Koltuk seçimi ve konumunun kendisi için önemli olmadığını ve yanındaki kişinin kim olduğunun onu etkilemediğini ifade ediyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri