Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ümitcan Uygun hakim karşısına çıktı: 18 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanıyor!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

Bankacılık sektörü mevduat verileri belli oldu

H

Silahla oynarken arkadaşının ölümüne neden oldu

H

haberci

Ümitcan Uygun hakim karşısına çıktı: 18 yıla kadar hapis cezasıyla yargılanıyor!​

İsmi kamuoyunda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'i öldürmekle yargılanan Ümitcan Uygun, hakim karşısına çıktı. Uygun'un, "intihara teşvik etmek" "intihar kararını kuvvetlendirme" ve "eziyet etme" suçlarından yargılandığı davada duruşma 23 Mayıs'a ertelendi.
kapak_umitcan-uygun-hakim-karsisina-cikti-18-yila-kadar-hapis-cezasiyla-yargilaniyor-232199.jpg

İsmi kamuoyunda Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'i öldürmekle yargılanan Ümitcan Uygun, hakim karşısına çıktı. Uygun'un, "intihara teşvik etmek" "intihar kararını kuvvetlendirme" ve "eziyet etme" suçlarından yargılandığı davada duruşma 23 Mayıs'a ertelendi.
Ankara 34. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya başka dosyadan hükümlü ve tutuklu Ümitcan Uygun ile taraf avukatları ve maktul Sema Esen'in ailesi katıldı.
İfadesinde, olayın yaşandığı gün maktul Esen'le tartıştıklarını söyleyen Uygun,"Asker gecesine gidecektim, orda erkekler olduğu için Sema'yı götürmek istemedim. Tartışmanın büyümemesi için telefonumu uçak moduna aldım, suçlamaları kabul etmiyorum. Dosyada bir video var bu video olay gecesinden daha önceye aittir. Sema'yla karı koca ilişkisi yaşıyorduk. Sema'nın zaten gece kulübünde çalıştığını tüm ailem öğrendi. Ben aileme rest çekerek Sema'yla yaşamaya başladım. Ancak sonrasında olmayacağını anlayınca ayrılma kararı aldım"dedi.
"Asker gecesine gidecektim, orda erkekler olduğu için Sema'yı götürmek istemedim. Tartışmanın büyümemesi için telefonumu uçak moduna aldım, suçlamaları kabul etmiyorum. Dosyada bir video var bu video olay gecesinden daha önceye aittir. Sema'yla karı koca ilişkisi yaşıyorduk. Sema'nın zaten gece kulübünde çalıştığını tüm ailem öğrendi. Ben aileme rest çekerek Sema'yla yaşamaya başladım. Ancak sonrasında olmayacağını anlayınca ayrılma kararı aldım"
Sema Esen'e karşı herhangi bir şiddet uygulamadığını iddia eden Uygun,"Bir kere videodaki olay yaşandı, sözlü tartışmalar olmuştur ancak fiziksel bir şiddet uygulamadım. Sema'nın vücudunda ki morluklarla bir alakam yoktur. Beraatimi talep ediyorum"dedi.
"Bir kere videodaki olay yaşandı, sözlü tartışmalar olmuştur ancak fiziksel bir şiddet uygulamadım. Sema'nın vücudunda ki morluklarla bir alakam yoktur. Beraatimi talep ediyorum"
BirGün'de yer alan habere göre; sanık, tanık ve avukat beyanlarının ardından ara kararını açıklayan mahkeme, Sema Esen'in hayatını kaybettiği dairede tekrardan keşif yapılmasının reddine karar verdi. Müşteki avukatlarının yeni tanık dinlenmesi talebini kabul eden mahkeme heyeti, Ümit Uygun'un 17. Asliye Ceza Mahkemesinde ki dosyasını dava dosyasına eklenmesini istedi.
Ayrıca olayın yaşandığı mesken yakınında bulunan binaların kamera kayıt görüntülerinin dava dosyasına kazandırılmasını reddeden mahkeme bir sonraki duruşmayı 23 Mayıs'a erteledi.

Ümitcan Uygun'un, Aleyna Çakır olarak bilinen Sema Esen'in öldürülmesiyle ilgili olarak hakim karşısına çıktığı duruşma hakkında detaylı bilgiler veriliyor. Uygun, "intihara teşvik etmek", "intihar kararını kuvvetlendirme" ve "eziyet etme" suçlarından yargılanıyor ve duruşma 23 Mayıs'a ertelenmiş durumda.

Ankara 34. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya, Ümitcan Uygun'un yanı sıra taraf avukatları ve maktul Sema Esen'in ailesi de katılmış. Uygun ifadesinde, olayın yaşandığı gün Sema Esen ile tartıştıklarını belirterek, asker gecesine gideceği için Sema'yı götürmek istemediğini, ancak herhangi bir şiddet uygulamadığını savunmuş. Ayrıca, olayın gelişimine ilişkin bazı detayları paylaşmış ve suçlamaları kabul etmediğini belirtmiş.

Duruşma sırasında sanık, tanık ve avukat beyanlarının ardından mahkeme ara kararını açıklamış ve Sema Esen'in hayatını kaybettiği dairede tekrar keşif yapılmasına karar vermemiştir. Mahkeme, müşteki avukatlarının yeni tanık dinlenme talebini kabul etmiş ve Ümitcan Uygun'un başka bir mahkemede olan dosyasının bu davaya eklenmesini istemiştir. Ayrıca mahkeme, olayın yaşandığı bölgedeki kamera kayıt görüntülerinin dava dosyasına eklenmesini reddetmiş ve bir sonraki duruşmayı 23 Mayıs tarihine ertelemiştir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri