Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

TFF'de yabancı hakem zirvesi: Toplantıda neler yaşandı? 'Mevcut sistem devam edemez' çıkışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

Halk TV’de ne oldu? Rasim Ozan Kütahyalı olayı!

H

haberci

TFF'de yabancı hakem zirvesi: Toplantıda neler yaşandı? 'Mevcut sistem devam edemez' çıkışı​

Beşiktaş’ın derbi maçlarına yabancı hakem atanması talebi, Türkiye Futbol Federasyonu’nun son yönetim toplantısında gündeme geldi. İşte TFF'de yapılan yabancı hakem toplantısından öne çıkanlar...
102735473-tff-7.jpg

102735989-vincic6.jpg

102735927-hacisomanoglu-5.jpg

102736473-haciosmanoglu-4.jpg

102735427-adali-3.jpg

102736130-vincic-2.jpg

102735598-vincic1.jpg

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), önceki gün gerçekleştirdiği yönetim kurulu toplantısında Beşiktaş’ın derbi maçlarına yabancı hakem atanması talebini masaya yatırdı. Konu, gündem maddeleri arasında yer almasa da toplantıya damgasını vurdu ve özellikle TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bazı yöneticiler arasında fikir ayrılıklarına neden oldu.
YABANCI HAKEM TARTIŞMASI
YABANCI HAKEM TARTIŞMASI
Bu sezon Galatasaray - Fenerbahçe derbisine Sloven hakem Slavko Vincic’in atanmasının ardından, Süper Lig’de kalan derbilerde de yabancı hakem atanması fikri kamuoyunda tartışılmaya devam ediyor.
Beşiktaş, bu süreçte özellikle Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maçlarına yabancı hakem atanmasını talep etmişti. Türkiye Futbol Federasyonu'ndan bu konuda hızlı bir yanıt bekleyen Beşiktaş, taleplerinin doğruluğunu savunuyor.
TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim toplantısında yaptığı açıklamada, "Biz yabancı hakemi sadece bir kereye mahsus getirdik" diyerek, mevcut durumda yabancı hakem atamalarının sürdürülemeyeceğini belirtti. Ancak, toplantıya katılan bazı yöneticiler Hacıosmanoğlu'nun görüşüne katılmadı ve Beşiktaş’ın talebinin haklı olduğunu savundu.
YÖNETİCİLER NE DÜŞÜNÜYOR?
YÖNETİCİLER NE DÜŞÜNÜYOR?
Bazı TFF yöneticileri, "Beşiktaş’ın talebi doğru ve haklıdır" diyerek, derbi maçlarına yabancı hakem atama kararının adil bir seçim olduğunu belirtti. Yöneticiler, "Biz derbiye yabancı hakem atayarak bu kapıyı açtık. Şimdi bu talebi geri çevirmek adil olmaz. Ayrıca bu sezon kalan 5 derbi ve küme düşme hattındaki takımların oynayacağı kritik maçlar için de yabancı hakem düşünmeliyiz" ifadelerini kullandılar.
NET KARAR ALINMADI
NET KARAR ALINMADI
Henüz kesin bir karar alınmış değil, ancak bir sonraki TFF yönetim toplantısında yabancı hakem konusu tekrar masaya yatırılacak. TFF'nin alacağı karar, Türk futbolu için büyük bir önem taşıyor.
Bu sezon oynanacak olan diğer derbi karşılaşmaları ise şöyle sıralandı:
Beşiktaş - Galatasaray (Süper Lig)
Fenerbahçe - Galatasaray (Türkiye Kupası)
Fenerbahçe - Trabzonspor (Süper Lig)
Fenerbahçe - Beşiktaş (Süper Lig)
Trabzonspor - Galatasaray (Süper Lig)

Türkiye Futbol Federasyonu'nun son yönetim toplantısında Beşiktaş'ın derbi maçlarına yabancı hakem atanması talebi gündeme geldi ve önemli tartışmalara neden oldu. Özellikle TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ile bazı yöneticiler arasında fikir ayrılıkları yaşandı. Bu durum, futbol kamuoyunda da geniş yankı uyandırdı.

Tartışmanın odak noktası ise Galatasaray - Fenerbahçe derbisine Sloven hakem Slavko Vincic'in atanmasıyla başladı. Beşiktaş'ın, Galatasaray ve Fenerbahçe ile oynayacağı derbilerde yabancı hakem talep etmesi ise konunun daha da büyümesine sebep oldu. TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, yabancı hakem atamalarının sürdürülemez olduğunu belirtirken, bazı yöneticiler ise Beşiktaş'ın talebinin doğru olduğunu vurgulayarak adil bir seçim olduğunu savundu.

Toplantıda net bir karar alınmamış olup, yabancı hakem konusunun bir sonraki yönetim toplantısında tekrar ele alınacağı ifade edildi. Bu durum, Türk futbolu için önemli bir adım olacak. Öte yandan, bu sezon oynanacak diğer derbi karşılaşmaları da belirlenmiş durumda. Beşiktaş - Galatasaray, Fenerbahçe - Galatasaray, Fenerbahçe - Trabzonspor, Fenerbahçe - Beşiktaş ve Trabzonspor - Galatasaray gibi kritik maçlarda yabancı hakem atanıp atanmayacağı da merak konusu olarak ön plana çıkıyor. Bu gelişmeler, futbolseverler tarafından yakından takip edilecek.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri