Editör
Administrator
Seyahat acentası bayiliği nasıl alınır?
Seyahat acentası sıfatı, TÜRSAB’a üye olmak ve Bakanlıkça verilecek işletme belgesi almak suretiyle kazanılır. Seyahat acentası, Bakanlıktan işletme belgesi aldıktan sonra acentacılık faaliyetine başlar.Lüks Seyahat Danışmanı nasıl olunur?
Üniversitelerin dört yıllık eğitim veren lisans programlarından birinden mezun olmak, İlgili eğitim programlarına ve özellikle Uluslararası Hava Taşımacılığı Birliği’nin (IATA) eğitim programlarından birine katılmak, Eğitim sonrası ilgili sınavı geçmek.Online seyahat acentası nasıl kurulur?
Online seyahat acentası nasıl kurulur?Seyahat acentesi açmak için vergi levhası ve işletme evraklarına sahip olmak isteyen tüzel şahıslar, isim tescil belgesi ve dilekçe ile seyahat acentesi unvanına sahip olmak için Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm bakanlığının ilgili mercilerine başvurmak gerekiyor.
Turizm acenta belgesi nasıl alınır?
ACENTA KURULUŞ EVRAKLARI. Seyahat acentası işletme belgesi almak isteyen tüzel kişiler, bir dilekçe ve varsa isim tesciline ilişkin belge ile seyahat acentası unvanı almak üzere T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’na başvurur.TÜRSAB belgesi kaç TL 2022?
2022 TÜRSAB ARAÇ PLAKASI DUYURUSUTALEP EDİLEN PLAKA ADEDİ | 2022 Plaka Ücreti
1 – 20 Adet arası (20 adet dahil) | 250 TL
21 – 50 Adet arası (50 adet dahil) | 300 TL
51 Adet ve üzeri | 350 TL
Acentacı nasıl olunur?
Acentacı nasıl olunur?Turizm Danışmanı ne iş yapar?
Turizm Danışma Elemanı, iletişim araçlarını ve bilgi kaynaklarını kullanarak, yerli ve yabancı turistlere, genel turizm konularında bilgi verme, önerilerde bulunma, rezervasyon yapılmasına yardımcı olma işlemlerini kendi başına ve belirli bir süre içerisinde yapma bilgi ve becerisine sahip nitelikli kişidir.Online seyahat acentası nedir?
Online seyahat acentaları sahip oldukları dinamik web siteleri ile kendilerine veya işbirliği içerisinde oldukları tedarikçilere ait seyahat ürünlerini tüketicilerin hizmetine sunarlar. Bu çerçevede, tüketiciye modern teknolojilerle ürününü sunan seyahat acentaları daha çok rağbet görmektedir.Turizm acentası açmak için neler gerekli?
Turizm acentası açmak için neler gerekli?Kimlik Numarası ve adli sicil beyan aslı, 6- Tüzel kişiliği temsile yetkili kişi veya kişilerin imza sirküleri aslı veya onaylı sureti. 7- Seyahat Acentaları Yönetmeliği’nin 35.nci maddede belirtilen personeline ait belge ile Ek-3’de yer alan Sosyal Güvenlik Kurumu İşyeri kodu ve T.C.