Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Serhan Asker salıverildikten sonra paylaştı: Savcı iddianame hazırlamış

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

Gheorghe Hagi'ye ülkesinde devlet nişanı verildi

H

haberci

Serhan Asker salıverildikten sonra paylaştı: Savcı iddianame hazırlamış​

Halk TV'nin Sorumlu Müdürü Serhan Asker, hakkında çıkarılan yakalama kararının ardından adliyeye giderek ifade verdi. Çıkarıldığı mahkeme sonrası salıverilen Serhan Asker, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.
kapak_serhan-asker-saliverildikten-sonra-paylasti-savci-iddianame-hazirlamis-720749.jpg

184508424-serhan-asker-ic.jpg

Asker hakkında, 2021 yılında halktv.com.tr'de yayımlanan bir haber nedeniyle 2022 yılında Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı, 28 Ocak 2024’te ise iddianame düzenlenmişti.
Halk TV Sorumlu Müdürü Serhan Asker, salıverilme sonrası sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:
Halk TV Sorumlu Müdürü Serhan Asker, salıverilme sonrası sosyal medya hesabından şu mesajı paylaştı:
"Avukatım farketmeseydi belki de hafta sonu Görkemli Hatıralar için giderken yakalanacaktık.
Benimle ilgisi olmayan bir haberden dolayı İzmir'de uçağın içinde gözaltına alındım. Ifademi verdim, "Sorumluluğun bu haberde yok" dedim. Savcı iddianame hazırlamış.
İlk mahkemeden sonra yakalama emri verilmiş...
Az önce mahkemeye çıktım. Serbest bırakıldım."

Serhan Asker'ın yaşadıkları oldukça dikkat çekici ve üzücü. Hakkında çıkarılan yakalama kararının ardından adliyeye giderek ifade vermesi ve Salıverilmesi, onun için zorlu bir sürecin yaşandığını gösteriyor. Serhan Asker'ın ifadesinde haberle ilgili sorumluluğunun olmadığını belirtmesi ve savcının iddianame hazırlaması da bu sürecin ne kadar sıkıntılı olduğunu gösteriyor.

Savcının iddianame hazırlaması ve yakalama emri çıkartılması oldukça ciddi adımlar. Ancak Serhan Asker'ın ifadesinin ardından serbest bırakılması, en azından şu aşamada suçlamaların ağır olmadığını veya delillerin yetersiz olduğunu gösterebilir. Ancak bu sürecin nasıl gelişeceği ve nereye varacağı şu an için belirsiz.

Toplumsal medya üzerinden yaptığı paylaşımda yaşadıklarını aktaran Serhan Asker, belki de daha fazla destek almak ve kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bu yolu tercih etmiş olabilir. Yaşadığı sürecin aydınlığa kavuşmasını ve adalete uygun bir şekilde sonuçlanmasını diliyoruz. Umarız ki yaşananlar sonunda adalet en doğru kararı verir ve sorunun çözümü adil bir şekilde gerçekleşir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri