Zeberus
Yönetici
Ramos ayrılıyor mu?
Sergio Ramos ay sonunda sözleşmesinin sona ermesiyle Real Madrid’den ayrılacak. Kulüpten yapılan açıklamaya göre; Perşembe günü deneyimli savunmacıya veda niteliği taşıyan bir basın toplantısı düzenlenecek. TSİ 13.30’da düzenlenecek basın toplantısında kulüp başkanı Florentino Perez de yer alacak.Ramos nereye gidiyor?
Ramos nereye gidiyor?Güzel oyuncu aileye girdi Adana’da ilginç olay!
Sergio Ramos neden ayrıldı?
Sergio Ramos neden ayrıldı?Real Madrid’den neden ayrıldığıyla ilgili yöneltilen sorular üzerine Ramus, şu cevabı verdi: “Kulüp ilk olarak bana maaşımda kesinti ve 1 yıllık sözleşme teklif etti. Daha sonrasında Kovid-19’dan dolayı görüşmelere ara verildi. Ben 2 yıllık sözleşme istiyordum.
Ramos ne kadar kazanıyor?
Real Madrid, yıllık 12 milyon euro kazanan Ramos’a daha düşük maaş içeren bir teklifte bulunmuştu.Hagi Real Madrid den neden ayrıldı?
Hagi Real Madrid den neden ayrıldı?Real Madrid Büyük beklentilerle transfer edilen Hagi ilk senesinde istenilen performansı sergileyemediği için kulüpten gönderilmesi gündeme geldi. Takımdan ayrılmak istemeyen Hagi bir şans daha istedi ve kulüp yönetimi oyuncuyu satmaktan vazgeçti.
Sergio Ramos kaç para alıyor?
Sergio Ramos kaç para alıyor?15 milyon GBP (2021)Sergio Ramos/Maaş
35 yaşında (30 Mart 1986)Sergio Ramos/Yaş
Marcelo ne kadar kazanıyor?
Marcelo ne kadar kazanıyor?Maaşı çok yüksek. Yılda net 8 milyon euro kazanıyor. Bu parayı yeni takımından da ister” dedi. Fenerbahçe’nin Marcelo’ya 2 yıllık teklif yaptığı iddia ediliyor.
Hagi kaç yaşında öldü?
Hagi kaç yaşında öldü?56 yaşında (5 Şubat 1965)Gheorghe Hagi/Yaş
Hagi gs ye kaç yaşında geldi?
1996 yılında Galatasaray’a katıldı. Golleriyle Galatasaray’da etkisini kısa süre içinde gösterdi. Metin Oktay, Turgay Şeren, Fatih Terim gibi kült oyuncuların ölesiye özlemini çeken taraftar, Gheorghe Hagi’yi bağrına bastı.Karim Benzema ne kadar para alıyor?
Karim Benzema ne kadar para alıyor?8 milyon GBP (2021)Karim Benzema/Maaş