Editör
Administrator
PT ne iş yapar?
sanırım özellikle 2009 yılı içerisinde ülkemiz spor salonlarında, fitness merkezlerinde vb. spor yapılan mekanların, yine özellikle yüksek gelir grubuna hitab eden kuruluşlarında türemiş, bir nevi kişisel spor hocası.Iyi bir personal trainer nasıl olmalı?
Personal Trainer Nasıl Seçilir? PT her şeyden önce bilgisiyle, tavrı ve tutumu ile öğrencisiyle arasında kişisel bağ kurabilmeli ve güven vermelidir. Kendini sevdirebilmeli, dengeli bir otorite kurarak, yol gösterici olmalıdır. Açık iletişim kurabilmesi çok önemlidir.Antrenörlük kurslarına katılım için lise mezunu olmanız gerekmektedir. Özel eğitim firmaları tarafından verilen kurslarda mevcuttur. Fakat daha öncede belirttiğimiz gibi en yetkili kurum ilgili federasyondur. Fitness antrenörlük kursu 2 haftayı kapsayan bir süredir.
PT nasıl olunur?
PT nasıl olunur?MACFit Para ödenmezse ne olur?
MACFit Para ödenmezse ne olur?İptal bedeli kartından 30 gün süre ile tahsil edilmeye çalışılacak. Bu süre zarfında ödemeni alamazsak borç tutarı ilgili tahsilat departmanımıza iletilecek ve resmi borç takibi başlatılacaktır.
MACFit fit randevu ücretli mi?
FİT START NASIL ALABİLİRİM? Üyeliğini gerçekleştirdikten sonra hoş geldin maili ile birlikte ücretsiz olarak Fit Start için randevu alabileceğin adresi sana ileteceğiz. Web sitemiz üzerinden de üye girişi yaparak Fit Start’ını hemen alabilirsin.Neden Personal Trainer ile çalışmalıyım?
Neden Personal Trainer ile Çalışmalıyım? Zaman kazandırır, hedeflerinize ulaşmanız konusunda egzersiz verimini artırır. Hedeflerinize olan konsantrasyonunuzu ve motivasyonunuzu en üst seviyede tutar. Sizi olası yaralanmalardan korur, güvenli egzersiz ortamı sunar.Bunun haricinde salonda size program hazırlayacak, gelişiminizi takip edecek bir hoca yoktur. Özel trainer’ların saatlik ücreti ise, tecrübesi ve eğitimine göre, 80 ilâ 150 lira arasındadır.
Spor sertifikası nasıl alınır?
Spor sertifikası nasıl alınır?1: İlgili spor dalında en az iki dönem eğitim aldığını belgeleyenler, temel eğitim ve sınavından muaf olup, tercih edeceği yalnızca bir spor dalında ilgili federasyon tarafından açılan uygulama eğitimi ve sınavına katılarak başarılı olmaları halinde temel antrenörlük belgesi almaya hak kazanır.