M
Modoratör
Pazar banı varken takas yapılır mı?
Hâlihazırda en az 7 gün boyunca yetkilendirilmiş durumda olan diğer cihazların herhangi birinden takas yapmanız ya da Topluluk Pazarı’nı kullanmanızda herhangi bir engel yoktur.Steam Pazar bekletmesi kaç gün?
Steam Pazar bekletmesi kaç gün?Takas bekletmeleri 15 güne kadar sürmektedir. Eğer bir arkadaşınızla öğe takas ediyorsanız ve o arkadaşınızla 1 yıldan uzun süredir arkadaşsanız, bekletme süresi 1 gündür.
Takas banı ne zaman kalkar?
Takas banı ne zaman kalkar?Başka bir yolu yok. 7 gün bekle banın kalkar. Fiyatında çok değişiklik olmaz.
Pazar Listelemeleri 15 gün bekletilecektir ne demek?
Steam Guard 7 gün boyunca aktif olmalı, ondan sonra 15 günlük bekletme engeli kalkıyor. Onun haricinde satışa sunduğun her item, satışa çıkardığın günden itibaren 15 gün bekleme engeline takılır.CS GO da takas nasıl yapılır?
CS GO da takas nasıl yapılır?Takas Teklifleri sayfasından bir teklif göndermek için:
- Steam’i açın (istemci ya da web üzerinden)
- Takma adınızın üzerine imleci getirin.
- Envanter’e tıklayın.
- Takas Teklifleri seçeneğine tıklayın.
- Yeni Takas Teklifi seçeneğine tıklayın.
- Takas teklifi göndermek istediğiniz arkadaşa tıklayın.
Steam Pazar bekleme süresi nasıl kaldırılır?
Steam Pazar bekleme süresi nasıl kaldırılır?Pazar bekletmesi kaldırma yalnızca Steam Guard Mobil Kimlik Doğrulayıcı kullanılarak gerçekleşir. Bunun dışında beklemeyi kaldırmanın başka bir yolu yoktur. Kimlik kaldırma yapma adı altında size bilmediğiniz programlar indirmeye yönlendiren sitelere güvenmeyiniz. Onları dinleyerek Steam hesabınızı çaldırabilirsiniz.
Steam pazar açma kaç TL?
Steam pazar açma kaç TL?Sadece oyun değil 30 TL’lik Steam cüzdan kodu al (25+5 şekilde) zaten pazarın açılır. 30 TL’ye istediğin skini alabilirsin.
Steam bana kim takas teklifi gönderebilir?
Steam bana kim takas teklifi gönderebilir?Kimlere takas teklifi gönderebilirim? Envanterini görebildiğiniz tüm arkadaşlarınıza ya da size takas URL’ini veren herkese takas teklifi gönderebilirsiniz.
Steam Pazar bekletmesi nasıl kaldırılır?
Trade URL nasıl bulunur?
Trade URL nasıl bulunur?Steam Trade URL Nasıl Bulunur? Adım #1: Steam ana sayfasından profilinize tıklayın. Adım #2: Sağ menüden Envanter kısmına tıklayın. Adım #3: Takas Teklifleri butonuna basın.
Steam arayüzünde bir oyun rehberine bakın nasıl yapılır?
Steam arayüzünde bir oyun rehberine bakın nasıl yapılır?Steam Topluluk bölümünden profilinize gidin (adınıza tıklayın ve “Profilimi görüntüle”ye tıklayın). Sağ sütunda bağlantıların bulunduğu bir liste göreceksiniz. Rehberlerinize bakmak için listeden “Rehberler” bağlantısına tıklayın.