Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Mobil CMS nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Modoratör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

Filigran nasil uygulanir?

M

Modoratör

Mobil CMS nedir?​

Dosya içerik yönetim sistemi elektronik doküman, resim arşivi gibi verilerin kontrolü için kullanılan bir sistemdir. 4-MCMS (Mobile CMS); Mobil telefonlar, akıllı telefonlar ve PDA ‘lar için yapılmış bir yönetim sistemidir.

CMS ne işi?​

CMS, Türkçe’deki açılımı ile İçerik Yönetim Sistemi (İYS), dijital içerik oluşturmak ve yönetmek için kullanılan bir yazılım uygulaması veya ilgili programlardır. Web içerik yönetimi ise; web siteleri için içerik yönetimini kolaylaştırır.

CMS eklentisi nedir?​

CMS eklentisi nedir?
Açılımı Content Management System olan CMS, web sitelerine ait içeriklerin yönetilmesini sağlayan sistemlerin tümüne verilen isim oluyor. CMS’den yalnızca bir program ya da yazılım olarak bahsetmek mümkün değil. CMS ile web sitelerine yeni sayfalar eklenebiliyor.

CMS panel nedir?​

CMS panel nedir?
Content Management System, içerik yönetimi paneli ya da admin paneli olarak ifade edilen CMS, internet üzerinden kolay yönetilebilir siteler bünyesinde yer almaktadır. Özellikle kodlama bilgisine ihtiyaç duymadan, web sitelerinin yönetilmesini kolaylaştırmaktadır.

CMS altyapısı nedir?​

Content Management System olarak bilinen CMS; web sitesindeki bütün dosya, içerik ve tasarıma ait görsellerin yönetilmesinde tam kontrol sağlayan bir yazılım uygulamasıdır. İyi bir içerik yönetim sistemi, kullanıcılarına herhangi bir teknik bilgi alt yapısı olmadan içerik yaratma ve yönetme imkanı sunar.

CRM CMS nedir?​

Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM) ve İçerik Yönetim Sistemleri (CMS), iş yazılımı ortamında iki farklı amaca hizmet eder: CRM tamamen müşterileri ve müşterileri yönetmekle ilgilidir ve CMS web sitenizi yönetmekle ilgilidir. İşletmenizin bir web sitesi varsa, zaten bir CMS kullanıyorsunuzdur (örn; WordPress).

CMS nedir nasıl kullanılır?​

CMS nedir nasıl kullanılır?
CMS, yani Türkçesiyle İçerik Yönetim Sistemi adından da anlaşılacağı üzere içeriği yönetmek için kullanılan bir yazılım uygulaması veya programıdır. Ayrıca, bu içeriği oluşturmak, yayınlamak ve arşivlemek için kullanılabilir.

CMS yazılımı nedir?​

CMS yazılımı nedir?

CMS ne markası?​

CMS Jant ve Makina Sanayi A.Ş, Türkiye merkezli bir otomobil jant üreticisidir. Şirket 1980 yılında Tonguç Ösen tarafından kurulmuş olup Türkiye’nin en büyük jant üreticisi ve ihracatçısıdır. Şirketin merkezi İzmir’de yer almaktadır.

CMS ingilizce ne demek?​

content management system (cms) i.

**Mobil CMS nedir?**

Mobil CMS, kısaltması 4-MCMS olan (Mobile CMS) bir dosya içerik yönetim sistemi olarak karşımıza çıkar. Bu sistem mobil telefonlar, akıllı telefonlar ve PDA'lar için geliştirilmiş bir yönetim sistemidir. Elektronik doküman, resim arşivi gibi verilerin kontrolü için kullanılan bu sistem, mobil cihazlar üzerinden içeriklerin kolayca yönetilmesine olanak sağlar.

**CMS ne işe yarar?**

CMS, İçerik Yönetim Sistemi'nin kısaltmasıdır. Dijital içerik oluşturmak ve yönetmek amacıyla kullanılan bir yazılım uygulaması veya ilgili programlar bütünüdür. Web içerik yönetimi sayesinde, web sitelerinin içeriğinin kolayca güncellenmesi ve yönetilmesi sağlanır.

**CMS eklentisi nedir?**

CMS eklentileri, Content Management System (İçerik Yönetim Sistemi) içerisinde web sitelerine ek özellikler, fonksiyonlar veya modüller eklemek için kullanılan parçaları ifade eder. Bu eklentiler sayesinde web sitelerine yeni sayfalar eklenebilir ve özelleştirmeler yapılabilir.

**CMS panel nedir?**

CMS paneli, Content Management System'in (İçerik Yönetim Sistemi) yönetim panelidir. Bu panel, web sitelerinin içeriklerini kolayca yönetebilmek için tasarlanmıştır. Özellikle kodlama bilgisi gerektirmeyen bu panel, web sitesi yönetimini basitleştirir.

**CMS altyapısı nedir?**

CMS altyapısı, web sitesindeki dosyaların, içeriklerin ve tasarımın yönetilmesinde tam kontrol sağlayan bir yazılım uygulamasıdır. İyi bir içerik yönetim sistemi, kullanıcılarına teknik bir alt yapı bilgisine ihtiyaç olmadan içerik oluşturma ve yönetme imkanı sunar.

**CRM CMS nedir?**

CRM (Müşteri İlişkileri Yönetimi) ve CMS (İçerik Yönetim Sistemleri), iş yazılımı ortamında farklı amaçlar için kullanılan sistemlerdir. CRM müşteri ilişkilerini yönetmeye odaklanırken, CMS web sitelerinin içeriklerini yönetmeye odaklanır. İşletmelerin web siteleri için genellikle bir CMS kullanmaları yaygındır.

**CMS nedir nasıl kullanılır?**

CMS, içeriği yönetmek için kullanılan bir yazılım uygulaması veya programdır. İçerik oluşturma, yayınlama ve arşivleme gibi işlemler için kullanılır. Kullanıcılar, bir CMS arayüzü üzerinden kolayca içeriklerini düzenleyebilir ve güncelleyebilir.

**CMS yazılımı nedir?**

CMS yazılımı, İçerik Yönetim Sistemi olarak bilinen yazılımların genel adıdır. Bu yazılımlar, web sitelerinin içeriklerinin kolayca yönetilmesini sağlar ve farklı özellikler sunar.

**CMS ne markası?**

CMS Jant ve Makina Sanayi A.Ş, Türkiye merkezli bir otomobil jant üreticisidir. Kuruluşu 1980 yılına dayanan şirket, Türkiye'nin en büyük jant üreticisi ve ihracatçısıdır. Merkezi İzmir'de bulunmaktadır.

**CMS İngilizce ne demek?**

CMS İngilizce'de "content management system" olarak ifade edilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri