M
Modoratör
Mobil CMS nedir?
Dosya içerik yönetim sistemi elektronik doküman, resim arşivi gibi verilerin kontrolü için kullanılan bir sistemdir. 4-MCMS (Mobile CMS); Mobil telefonlar, akıllı telefonlar ve PDA ‘lar için yapılmış bir yönetim sistemidir.CMS ne işi?
CMS, Türkçe’deki açılımı ile İçerik Yönetim Sistemi (İYS), dijital içerik oluşturmak ve yönetmek için kullanılan bir yazılım uygulaması veya ilgili programlardır. Web içerik yönetimi ise; web siteleri için içerik yönetimini kolaylaştırır.CMS eklentisi nedir?
CMS eklentisi nedir?Açılımı Content Management System olan CMS, web sitelerine ait içeriklerin yönetilmesini sağlayan sistemlerin tümüne verilen isim oluyor. CMS’den yalnızca bir program ya da yazılım olarak bahsetmek mümkün değil. CMS ile web sitelerine yeni sayfalar eklenebiliyor.
CMS panel nedir?
CMS panel nedir?Content Management System, içerik yönetimi paneli ya da admin paneli olarak ifade edilen CMS, internet üzerinden kolay yönetilebilir siteler bünyesinde yer almaktadır. Özellikle kodlama bilgisine ihtiyaç duymadan, web sitelerinin yönetilmesini kolaylaştırmaktadır.
CMS altyapısı nedir?
Content Management System olarak bilinen CMS; web sitesindeki bütün dosya, içerik ve tasarıma ait görsellerin yönetilmesinde tam kontrol sağlayan bir yazılım uygulamasıdır. İyi bir içerik yönetim sistemi, kullanıcılarına herhangi bir teknik bilgi alt yapısı olmadan içerik yaratma ve yönetme imkanı sunar.CRM CMS nedir?
Müşteri İlişkileri Yönetimi (CRM) ve İçerik Yönetim Sistemleri (CMS), iş yazılımı ortamında iki farklı amaca hizmet eder: CRM tamamen müşterileri ve müşterileri yönetmekle ilgilidir ve CMS web sitenizi yönetmekle ilgilidir. İşletmenizin bir web sitesi varsa, zaten bir CMS kullanıyorsunuzdur (örn; WordPress).CMS nedir nasıl kullanılır?
CMS nedir nasıl kullanılır?CMS, yani Türkçesiyle İçerik Yönetim Sistemi adından da anlaşılacağı üzere içeriği yönetmek için kullanılan bir yazılım uygulaması veya programıdır. Ayrıca, bu içeriği oluşturmak, yayınlamak ve arşivlemek için kullanılabilir.