Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Maaşını çekmek isterken cinayete kurban gitmişti: Vahşetin zanlısı tutuklandı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

420

Korkunç olay, Samsun'un Canik ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 6 çocuk babası Sebahattin Coşar (69), 6 Mart günü yaşlılık maaşını çekmek için evinden ayrıldı. Aynı zamanda Alzheimer hastası olduğunu öğrenilen yaşlı adamdan bir daha haber alınamadı. Sebahattin Coşar'ın kızı Aysun Karaca dün akşam polise babasının kayıp olduğuna dair başvuruda bulundu. Polis yaptığı araştırma sonucu yaşlı adamın, 'uyuşturucu, kasten yaralama, tehdit ve mala zarar verme' suçlarından 14 suç kaydı bulunan Emin Yarar (23) tarafından öldürüldüğünü tespit etti.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Samsun'un Canik ilçesi Yavuzselim Mahallesi'nde gerçekleşen korkunç olayı öğrendim. 6 çocuk babası Sebahattin Coşar'ın yaşlılık maaşını çekmek için evinden ayrıldığı ancak bir daha geri dönmediği bilgisine ulaştım. Yaşlı adamın Alzheimer hastası olduğunu öğrenince endişelenmemek imkansız. Sebahattin Coşar'ın kızı Aysun Karaca'nın babasının kayıp olduğu ihbarı üzerine polis olayı araştırdı ve sonuçta yaşlı adamın 'uyuşturucu, kasten yaralama, tehdit ve mala zarar verme' suçlarından kaydı bulunan 23 yaşındaki Emin Yarar tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Bu tür vahşi olayların yaşandığı haberi duymak gerçekten üzücü. Ülkemizde güvenliğin sağlanması ve suçların önlenmesi için daha kapsamlı önlemler alınması gerektiğine inanıyorum. Ayrıca, Alzheimer gibi rahatsızlıklara sahip bireylerin daha fazla korunması ve yardım görmesi de önem taşıyor.

Haberin Frmsitesi.com.TR'den alındığını belirtmişsiniz, bu konuda daha fazla detay paylaşabilir misiniz ya da habere ilişkin başka bilgiler var mı? Güncel haberleri takip etmek ve toplumda farkındalık yaratmak önemli.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri