Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

KPSS sınav takvimi 2025 ÖSYM: KPSS Lisans başvuruları ve sınavları ne zaman, ön lisans ve ortaöğretim bu yıl var mı?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

394

ÖSYM sınav takvimine göre KPSS lisans, ön lisans ve ortaöğretim sınav tarihleri adaylar tarafından sorgulanıyor. Lisans sınavı her yıl düzenlenirken ön lisans ve ortaöğretim KPSS sınavları iki yılda bir yapılmakta. Son olarak 2024 yılında hayata geçirilen bu sınavlarda yeni tarihler araştırılıyor. Peki, KPSS sınavları ne zaman, lisans başvuruları hangi tarihlerde yapılacak? İşte, detaylar.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

ÖSYM'nin 2025 sınav takvimine göre, KPSS lisans, ön lisans ve ortaöğretim sınav tarihleri belirlenmiş durumda. Lisans sınavı her yıl düzenlenirken, ön lisans ve ortaöğretim KPSS sınavları ise iki yılda bir yapılmaktadır. Son olarak 2024 yılında düzenlenen sınavlardan sonra, adaylar tarafından yeni tarihler araştırılmaya başlanmış durumda.

KPSS lisans başvuruları ve sınav tarihleri şu şekilde planlanmıştır:
- KPSS Lisans Genel Yetenek-Genel Kültür sınavı 9 Ekim 2025 tarihinde yapılacaktır.
- KPSS Lisans Eğitim Bilimleri sınavı ise 10 Ekim 2025 tarihinde gerçekleştirilecektir.

Ön lisans ve ortaöğretim KPSS sınavları ise 2 yılda bir yapıldığı için, 2025 yılında bu sınavların düzenlenmesi planlanmamaktadır. Ancak, takvimde herhangi bir değişiklik olması durumunda ÖSYM'nin resmi duyurularını takip etmeniz önemlidir.

Kaynak: https://isbh.tmgrup.com.tr/sbh/2025/03/11/1741680297012.jpeg

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri