Zeberus
Yönetici
Konserde telefon yasak mı?
Görevliler salona giren herkesin cep telefonunu alıp bu kılıflara koyuyor. Ağzını mağazalarda elbiselerde bulunan kilit sistemine benzer bir sistemle kapatıyorlar ve telefonu sahibine veriyorlar. Kılıfın yırtılması, kilidinin açılması mümkün değil, bu yüzden de konser boyunca kimse içeride cep telefonunu kullanamıyor.Konserde sigara içilir mi?
Konserde sigara içilir mi?Dünyanın en büyük tiryakisi olsanız dahi kapalı konser mekanlarında, kalabalığın arasında kaynarım düşüncesiyle sigara içmeyin. Sigara içenler de dahil olmak üzere etrafınızdaki herkesi rahatsız ediyorsunuz. Eğer açık havadaysanız da dumanınızı mümkünse önünüzdeki insanın ensesine doğru değil de havaya doğru üfleyin.
Konserde nasıl öne geçilir?
Konserde nasıl öne geçilir?– eğer konseri en önden izlemek istiyorsanız sabah erken saatte mekanın kapısına gidin ve ilk girenlerden olun. lakin sahne önünden bile bilet alsanız konser saatinde giderseniz arkalarda kalıp “ben sahne önü bilet almıştım ne bu şimdi.” diyebilirsiniz.
Harbiye açık hava konserinde sigara içilir mi?
Bir çok ünlü sanatçıyı burada açıkhava da gönül ferahlığıyla dinleyip eğnelebilirsiniz. Sadece konser aralarında sigara içenler için sigara içme alanına ulasmak biraz zor oluyor
Açık hava konserinde sigara içilir mi?
Açık hava konserinde sigara içilir mi?kültür, sanat ve eğlence faaliyetlerinin ( açık hava sinemaları, açık hava konserleri vs.) yapıldığı yerler ile bunların izleme yerleri ( stadyumlar, konser alanları, açık hava tiyatroları ) sigara kullanımının yasak olduğu yerler içindedir. (5277 Sayılı Yasa 2/4. maddesi) Burada açık hava olmasına rağmen anılan …
Konser kaç saat sürer Teoman?
Konser kaç saat sürer Teoman?3 saat boyunca sahnede kalan Teoman, sıcak yaz günlerinde, dillere dolanan hit şarkılarını, binlerce müzikseverle birlikte hep bir ağızdan seslendirerek rock rüzgarları estirdi.
şu an tamamen süresi atıyorum. 60 dakika şarkı söylendiyse bunun 30 dakikasını seyirci söyledi. adam her boku seyirciye uzatıyor. 1 saat geç çıkmışsın.
Yüzyüzeyken Konuşuruz Konseri ne kadar sürer?
Yüzyüzeyken Konuşuruz Konseri ne kadar sürer?adamlar öyle ya da böyle çıktı sahneye. şu an tamamen süresi atıyorum. 60 dakika şarkı söylendiyse bunun 30 dakikasını seyirci söyledi. adam her boku seyirciye uzatıyor. 1 saat geç çıkmışsın.
Harbiye Açık Hava konser Alanı kaç kişilik?
Harbiye Açık Hava konser Alanı kaç kişilik?İstanbul Hilton Oteli’yle Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nın yanında yer alan, 3972 kişi oturma kapasiteli Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu, şehrin kalbinin attığı Beyoğlu’na 10 dakika yürüme mesafesinde.