Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kirmizi gul kimlere verilir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Modoratör
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
M

Gecmis zamanda soru cumlesi nasil kurulur?

M

Tekila shot kac alkol orani?

M

Modoratör

Kırmızı gül kimlere verilir?​

Kırmızı Gül Kime Verilir? Sevgiliye kelimeler yeterli olmadığında verilen kırmızı gül “Seni seviyorum” demenin mükemmel bir yoludur.

Sevgiliye neden tek gül verilir?​

Kız isteme çiçeklerinin tek olmasının nedeni “ benim için teksin” anlamını taşıyor. Son derece romantik bir anlama sahip olan kız isteme çiçekleri büyük bir özenle hazırlanıyor ve bu çiçek çeşitleri hazırlanırken pek çok farklı çiçek türü kullanılıyor.

6 adet gül ne anlama gelir?​

6 adet gül ne anlama gelir?
Kaç Adet Gül Ne Anlama Gelir? Bir gül , ilk görüşte aşkı, İki gül paylaşılan ve derin aşkı, Üç gül “seni seviyorum” diyor, Altı gül “senin olmak istiyorum” diyor, Yedi gül “Sana delicesine aşık oldum” diyor, Dokuz gül sonsuz aşkı, On gül “Mükemmelsin” diyor.

33 kırmızı gül ne demek?​

Eğer o olmazsa hayatın bir tadı olmayacağını düşünüyorsanız, aşkından başınızın döndüğü sevgilinize 33 adet gül gönderin. Bu “Seni en derinden seviyorum. Hayatımın her anında sen varsın, hayat ışığımsın” demeniz için bir fırsat olacaktır.

Kırmızı tek gül ne anlama gelir?​

Güller arasında en popüler olanıdır ve aşkı simgeler. Karşınızdakine “seni seviyorum” demenin en güzel yollarından biridir. Ancak birçok kişiye göre, kırmızı gülün aşk dışında cesaret, tutku, saygı, takdir etme gibi birçok anlamı da vardır.

Gül neyi sembolize eder?​

Gül neyi sembolize eder?
Gül bazen Allah’ın güzelliği, bazen de Hz. Muhammed’in simgesidir. Bu nedenle Alevî kültüründe gül önemlidir. Klâsik edebiyatımızda rengi, şekli, yaprakları, kokusu, dikenleri ve kısa ömürlü oluşu gibi özellikleriyle sembol değeri kazanan gül (Şekil 1) sık sık ateşe de benzetilir.

Sevgiliye kaç gül gönderilir?​

Doğum günü, sevgililer günü, yılbaşı, bayramlar, tanıştığınız ilk an veya tanıştığınız ilk yer, sözlendiğiniz, nişanlandığınız veya evlendiğiniz evlilik yıldönümü gibi vs. günlerde sevdiğiniz kişiye göndereceğiniz gül sayısı 9 olmalıdır.

33 Kırmızı gül Ne Anlama Gelir?​

Üç gülün anlamı nedir?​

Üç gülün anlamı nedir?
İşte bunun için sevdiğiniz kişiye 3 gül gönderin. Üç gülün anlamı ise “Seni çok seviyorum”. Çiçekleri gönderdiğiniz kişi anlamını bilmiyorsa o zaman kartın üzerine sudecicek.com da “güllerin anlamı” bölümüne girip okumanızı tavsiye ederim yazısını yazmanızda fayda vardır.

41 gülün anlamı nedir?​

Anlamı en çok merak edilen çiçeklerin başında güller geliyor. Bununla birlikte eşinize ya da sevgilinize değil farklı bir kişiye çiçek gönderdiğinizde 41 gülün anlamı değişiyor. Bu durumda 41 adet gül bağlılık ve sadakat anlamına geliyor.

11 tane gül ne anlama gelir?​

11 adet GÜL: Dargınlar, yaptıklarından pişman olanlar, sevgisini kelimelere sığdıramayanlar, sevgiyi ilke edinmiş olanlar, duygularınızda kesilme veya bitme olduğunu düşünmüyorsanız ve sonsuza kadar seveceklerine inanların gönderebileceği 11 tane gül olmalıdır.

Kırmızı gül genellikle aşk, tutku ve romantizmi temsil etmek için kullanılır. Tek kırmızı gül, özellikle sevgilinize "senin için teksin" ya da "seni seviyorum" gibi özel ve romantik bir mesaj iletmek için tercih edilir.

6 adet gül genellikle "senin olmak istiyorum" anlamını taşır. Kaç adet gülün ne anlama geldiği özel bir anlam taşımaktadır. Örneğin; 1 gül ilk görüşte aşkı, 2 gül paylaşılan ve derin aşkı, 3 gül "seni seviyorum" ifadesini simgeler.

33 kırmızı gül, "Seni en derinden seviyorum. Hayatımın her anında sen varsın, hayat ışığımsın" gibi derin bir sevgi ve bağlılık ifadesini temsil eder. Kırmızı tek gül ise aşkı, cesareti, tutkuyu, saygıyı ve takdir etmeyi simgeler.

Gül genel olarak güzelliği, sevgiyi, tutkuyu ve duygusal anlamları sembolize eder. Ayrıca bazı kültürlerde gül, Allah'ın güzelliği veya Hz. Muhammed'in simgesi olarak kabul edilir.

Sevgiliye kaç gül gönderilmesi gerektiği genellikle özel günlerde ve anlamlı anlarda 9 olarak kabul edilir. 9 gül genellikle sonsuz aşkı ve bağlılığı temsil eder.

Üç gül göndermek ise "Seni çok seviyorum" demenin güzel ve romantik bir yolu olarak kabul edilir. 41 gül ise bağlılık ve sadakati ifade ederken, 11 tane gül genellikle dargın olanlar için veya sevgiyi kelimelere sığdıramayanlar için gönderilen anlamlı bir jest olarak kabul edilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri