Editör
Administrator
Kilitlenen e-posta nasıl açılır?
Hesabın sahibi sizseniz tekrar erişim isteğinde bulunabilirsiniz….Hesabınızı eski durumuna döndürmemizi isteme- Chrome gibi bir tarayıcı kullanarak Google Hesabınızda oturum açın.
- İnceleme Talebinde Bulun’u seçin.
- Talimatları uygulayın.
E Postami nasil korurum?
E Postami nasil korurum?Hesabınızı daha güvenli hale getirme
- Adım: Güvenlik Kontrolü gerçekleştirin.
- Adım: Yazılımlarınızı güncelleyin.
- 3. Adım: Benzersiz, güçlü şifreler kullanın.
- Adım: Gereksiz uygulamaları ve tarayıcı uzantılarını kaldırın.
- Adım: Şüpheli mesajlara ve içeriğe karşı korunun.
Kilitlenmiş oturum nasıl açılır?
Kilitlenmiş oturum nasıl açılır?Bilgisayarın kilidini açmak üzere CTRL+ALT+DELETE tuşlarına basın. Son oturum açan kullanıcının oturum açma bilgilerini yazın ve ardından Tamam’a tıklayın. Bilgisayarın Kilidini Aç iletişim kutusu kapatıldığında, CTRL+ALT+DELETE tuşlarına basın ve her zamanki gibi oturum açın.
Hesabım kilitlendi ne yapmalıyım?
Hesap kilitlendi- Güvenlik kodu istemek için herhangi bir telefon numarası kullanabilirsiniz.
- Telefon numarasının hesabınızla ilişkilendirilmiş olması gerekmez.
- Telefonun bir akıllı telefon olması veya İnternet’e bağlı olması gerekmez, yalnızca kısa mesaj alabilmesi yeterlidir.
- Yeni bir parola oluşturmanız gerekebilir.
Windows kilidi nasıl açılır?
Windows kilidi nasıl açılır?Yönetici oturumu nasıl açılır?
Yönetici oturumu nasıl açılır?- Başlangıç >Ayarlar > Hesaplar’ı seçin.
- Aile ve diğer kullanıcılar’ın altında hesap sahibinin adını seçin (adın altında “Yerel hesap” ifadesini görüyor olmalısınız) ve ardından Hesap türünü değiştir’i seçin.
- Hesap türü’nün altında Yönetici’yi ve ardından Tamam’ı seçin.
- Yeni yönetici hesabıyla oturum açın.
Bu doğrulama kodu ile hesabınıza tekrar erişim yaparak instagram şifresi değiştirme işlemini gerçekleştirin. Diğer sorunun çözümü için eğer doğrulama kodu gelmiyorsa bilgisayar başında “instagram.com” adresi üzerinden giriş yaparak şifre parola değiştirme işlemini gerçekleştirin.