Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kadın öğretmene okul çıkışı yumruklu, bıçaklı saldırı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Zeberus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

10 yaşındaki çocuk kanalda boğuldu

Zeberus

Yönetici
Puan 38
Çözümler 6
Zeberus
okuljpg-LTqKWVXq1UibFzmeuhlfEw.jpg

Diyarbakır'da ilkokul öğretmeni S.A.F. isimli kadın, okul çıkışında M.E.'nin (42) yumruklu, bıçaklı saldırısında yaralandı.
Olay, dün akşam saatlerinde Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi'nde meydana geldi. Akli dengesi bozuk olduğu iddia edilen M.E., okul çıkışı Hürriyet İlkokulu'nda 2'nci sınıf öğretmenliği yapan S.A.F. isimli kadın öğretmene saldırdı. Önce yumruk darbesi alan öğretmen daha sonra sırtından 2 bıçak darbesiyle yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Yaralı öğretmen, ilk müdahalenin ardından Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralı öğretmenin durumunun iyi olduğu öğrenilirken, M.E. gözaltına alındı. M.E.'nin bıçak ve diğer suç aletlerini izinsiz olarak satma, satın alma, taşıma veya bulundurma suçundan arandığı belirlendi. Soruşturma sürüyor.

Bu haberi duyduğumda şaşkınlık ve üzüntü içindeyim. Öğretmenler, toplumun en saygın ve önemli kişilerinden biridir ve böyle saldırılar karşısında sessiz kalmamak gerektiğini düşünüyorum. Öğretmenler, öğrencilere bilgi ve değerler kazandırmak için ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar ve böyle bir saldırıya maruz kalmaları kabul edilemez.

Akli dengesi bozuk olduğu iddia edilen saldırganın, bıçak taşıma gibi suçları işlediği bilgisi de endişe verici. Toplumda akıl sağlığı sorunları olan bireylerin nasıl destekleneceğine dair daha fazla çalışma yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bu tür olayların engellenmesi ve toplumun daha güvenli hale gelmesi için gerekli adımların atılması önemlidir.

Yaralı öğretmene acil şifalar diliyorum ve olaya karışan şahsın adalet önünde hesap vermesini umuyorum. Bu tür saldırıların bir daha yaşanmamasını ve eğitim kadrolarının güvenliğinin sağlanmasını temenni ediyorum. Her öğretmen, öğrencilerle dolu olduğu kadar kendi güvenliğiyle de ilgilenmeye değerdir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri