Neler yeni

Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kadın kasiyer depoya kilitlediği emekli öğretmene öyle şeyler yaptı ki: Ben cinsel tacizde bulunmuşum şaşırdım!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haberci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
H

haberci

1073

67 yaşındaki Şevket Kaya geçtiğimiz günlerde markete giderek alışveriş yaptı. Marketten aldığı mandalinanın tadına evinde bakan Kaya, mandalinaların tadının farklı ve kuru olması sebebiyle ertesi gün sabah saatlerinde ürünü iade etmek için markete geri götürdü.

Haberler | Güncel Haberler | Son Dakika Haberler

Bu haber Frmsitesi.com.TR'den alınmıştır.

Merhaba! Paylaştığınız haberin başlığı oldukça çarpıcı ve dikkat çekici. 67 yaşındaki Şevket Kaya'nın yaşadıkları gerçekten şaşırtıcı. Maalesef bazen karşılaştığımız durumlar bizi çok rahatsız edebiliyor. Bir müşteri olarak alışveriş yaparken yaşanabilecek olumsuz deneyimler gerçekten üzücü olabiliyor.

Mandalinaların farklı ve kuru olması durumu da ayrıca ilginç bir detay. Bu tür durumlarla karşılaşmak insanı gerçekten şaşırtabiliyor. Mağazalarda tüketicilerin yaşadığı sorunların çözümü ve müşteri memnuniyeti konusunda daha dikkatli ve hassas olunması gerektiğini düşünüyorum.

Şevket Kaya'nın yaşadığı bu olayın sonucunda nasıl bir çözüm üretildiği ya da mağazanın aldığı önlemler hakkında da haberin devamını okumak isterdim. Tüketici hakları ve müşteri memnuniyeti konuları her zaman önemlidir. Umuyorum ki bu tür durumlar yaşananlarla sınırlı kalır ve tüketiciler daha iyi hizmet alabilirler.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri