Editör
Administrator
Japon Poligonumu kök ekstresi ne işe yarar?
Japon Poligonumu (Polygonum cuspidatum) kök ekstresi P resveratrol içerir. Resveratrol bir fitoaleksindir, yani bitkilerin bakteri ve funguslara karşı savunma için ürettiği bir enzimdir.Polygonum Cuspidatum ne işe yarar?
Polygonum cuspidatum bitkisinin köklerinden elde edilen resveratrol miktarı oldukça yüksek düzeyde olan ekstrakt Çin ve Japonyada “kojo-kon” adıyla bilinen geleneksel bir ilaç olarak; alerji, cilt hastalıkları, hipertansiyon ve damar tıkanıklığı gibi birçok hastalığın tedavisinde kullanılmaktadır.Resveratrol ne zaman kullanılmalı?
Resveratrol ne zaman kullanılmalı?· Resveratrolün cinsel hormonları arttırdığını da söyleyebiliriz. · Sivilcelerin tedavisinde de kullanılmaktadır. · Resveratrol, özellikle de sabah tüketildiğinde, kişilerin gün içinde daha da enerjik olmasını sağlamaktadır.
Resveratrol ne kadar süre kullanılmalı?
Resveratrol ne kadar süre kullanılmalı?Oral olarak alınan saf resveratrol dozu 150-500 mg/gün arasında değişmiştir. Bilim adamları, kilo kaybını araştırmak ve aralıklı oruç tutmanın uzun ömürlü etkilerini taklit etmek için, en az 30 gün boyunca 150 mg/gün resveratrol kullanmışlardır.
Japon Madımağı nerede yetişir?
Japanese knotweed”in bilimsel adı “polygonum cuspidatum” olup Japonya, Çin ve Kore gibi Doğu Asya ülkelerinin doğal bitkisel örtüsünde yaygın olarak bulunmaktadır. Kuzukulağıgiller familyasından bir bitkidir. Ülkemizde “çobandeğneği” ve “madımak” olarak bilinen bitkiler ile aynı familyadandır.Armin Resverol şurup kaç yaş için?
Uzmanlar tarafından Resverol tablet ya da şurup ürünlerini 11 yaşının altındaki çocukların tüketmemesi önerilir.Resveratrol serum ne zaman kullanılır?
Resveratrol serum ne zaman kullanılır?Yine serinin diğer serumlarında olduğu gibi, bu serumu da sabah rutininde kullanmanı öneriyoruz. 4 ila 5 damla kadar avucuna alacağın ürünü temiz yüz, boyun ve dekolte bölgene uygulayarak kırışıklık karşıtı antioksidan bakımını tamamlayabilirsin.
Resverol kilo aldırır mı?
Resverol kilo aldırır mı?Gençleştirdiği öne sürülen resveratrol maddesinin primatlarda kilo alımını da azaltabildiği belirlendi, üzüm, yer fıstığı, dut, yaban mersini gibi besinlerde bulunan “doğal ilaç” resveratrolün ilk kez lemurlerde kilo alımını azalttığını gösterdi.